Monstrum Ninoslav Jovanović doveden u pritvor: Ovako je uhapšen zloglasni otmičar

Radiosarajevo.ba
Monstrum Ninoslav Jovanović doveden u pritvor: Ovako je uhapšen zloglasni otmičar
RAS Srbija / jama u kojoj se krio monstrum Ninoslav

Monstrum Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, danas je uhapšen u Srbiji na malčanskom groblju nakon više od dvije sedmice potjere.

U potragu za otmičarem, zbog kojeg se na noge digla i policija u regionu,  bilo je uključeno više od 300 policajaca iz Niša, Zaječara, helikopterska jedinica, žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

Prva slika Malčanskog berberina nakon hapšenja

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, danas je uhapšen na malčanskom groblju. Nakon više od dvije sedmice potjere, Jovanović je pao šaka srbijanske policiji nakon brze akcije koja je sprovedena po dojavi mještana. Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se tragalo zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično djelo otmice, pronađen je nakon intenzivne potrage i to u selu Malča.

Jovanović je pao šaka srbijanske policiji nakon brze akcije koja je sprovedena po dojavi mještana.

Naime, on je oko 12 sati viđen u jednoj kući u kojoj se vjeruje da je prespavao u sjeniku. Primjećen je kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom, piše Blic.

"Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči s njima. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen", rekao je mještanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Vlasnik domaćinstva u čijem se sjeniku skrivao Jovanović kaže da je primijetio da su bale sijena razbacane, a prije toga su bile složene, te pretpostavlja da je bjegunac spavao u sijenu.

Isti portal je objavio i fotografiju jame u kojoj se krio monstrum Ninoslav, a ubrzo i video sa njegovim hapšenjem i sprovođenjem iza rešetaka. 

Kako je uhapšen Malčanski berberin možete pogledati ovdje: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije