Prva slika Malčanskog berberina nakon hapšenja

Radiosarajevo.ba
Prva slika Malčanskog berberina nakon hapšenja
RAS Srbija / Prva slika Malčanskog berberina nakon hapšenja

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, danas je uhapšen na malčanskom groblju.

Nakon više od dvije sedmice potjere, Jovanović je pao šaka srbijanske policiji nakon brze akcije koja je sprovedena po dojavi mještana.

Uhapšen Malčanski berberin

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se tragalo zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično djelo otmice, pronađen je nakon intenzivne potrage i to u selu Malča. Uhapšen je na groblju. Podsjećamo, prije nešto više od 20 dana Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin oteo je maloljetnju Moniku i nad njom se iživljavao nekoliko dana.

Naime, on je oko 12 sati viđen u jednoj kući u kojoj se vjeruje da je prespavao u sjeniku. Primjećen je kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom, piše Blic.

Prva slika Malčanskog berberina nakon hapšenja - undefined

RAS Srbija: Prva slika Malčanskog berberina nakon hapšenja

"Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči s njima. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen", rekao je mještanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Vlasnik domaćinstva u čijem se sjeniku skrivao Jovanović kaže da je primijetio da su bale sijena razbacane, a prije toga su bile složene, te pretpostavlja da je bjegunac spavao u sijenu:

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin - undefined

RAS Srbija: Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin

"Istrčao je iz dvorišta kroz kapiju. To je sigurno bio on, poznajem ga".

Podsjetimo, Jovanović je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) iz Niša dok je išla u školu. Ona je 29. decembra 2019. oslobođena iz kandži silovatelja zvanog Malčanski Berberin, koji je danas uhapšen. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije