Crnogorski mitropolit Mihailo: U Srebrenici je bio genocid

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenica NK

BOLJE IKAD NEGO NIKAD Možda mitropolit Mihaiilo pomogne svojoj braća u srpskoj pravoslavnoj Crkvi, da ne sramote svoj narod i pokušaju spasiti vatre Džehennemske. Moje iskrene čestitke mitropolitu Crnogorskom Mihajlu, i živ i zdrav ti nama bio na svojoj Crnogorskoj zemlji i u svojoj Crnogorskoj Crkvi. Amin

Guest

Veliki čovjek,koji je dozivio mnoga poniženja u svojoj zemlji,samo zato sto prica istinu.A ovi danasnji na vlasti u CG pricaju kako vlast u BG misli

071

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kada je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

033

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kada je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! ka 071 Da, srpska vojska je spašavala srebreničane od Alije! Ma hajde bre! To isto je radila i u Foči, Prjedoru, Višegradu...

Ivana

Ljude treba kazniti,ali iz sve 3 nacije

.:.

samo katarza može izlječiti ove narode

Istina

Genocid je izmislila Amerika i Bakir, da satnizuju Srbe i opravda svoje uplitanje u rat u BiH. U Srebrenici su ubijeni muškarci koji su bili naoružani i učestvovali u oružanom sukobu protiv Srba. Dakle, legitimne mete. Civili, žene i djeca pušteni i evakuisani i ratne zone. To niko , osim bošnjaka i mrzitelja Srba ne može nazvati genocidom!

071

Ameri imaju cilj da BiH bude dio NATO-a. Ali to ne ide tako lako sa Srbima i Republikom Srpskom. Muslimani hoce da od BiH naprave islamsku drzavu, jer toboze im nema opstanka bez cijele BiH. Jos jedna od nabuloznih mantri. Srbi su im najveca prepreka u tome kao i Republika Srpska. Da bi ostvarili iste ciljeve i Ameri i muslimani imaju isti cilj - ukidanje Republike Srpske. Najlaksi put do toga im je istrajavanje u 'zvaki' o genocidu i tzv 'gradzanskoj' BiH. Hrvati su u toj prici koleteralna steta. Bakir zna da bi ako zapocne novi rat mozda izgubio i 4 kantona koja mu je babo Alija ostavio u amanet jer bi i Srbe i Hrvate u BiH stitila Srbija i Hrvatska. Dok se te dvije zemlje razvijaju i naoruzavaju, dotle Bakir godinama skuplja neke ruke po sarajvskoj mahali. To je politicki domet dinastije Izetbegovic tj Zivkovic.

Pirandelo

Genocid je izmislila Amerika i Bakir, da satnizuju Srbe i opravda svoje uplitanje u rat u BiH. U Srebrenici su ubijeni muškarci koji su bili naoružani i učestvovali u oružanom sukobu protiv Srba. Dakle, legitimne mete. Civili, žene i djeca pušteni i evakuisani i ratne zone. To niko , osim bošnjaka i mrzitelja Srba ne može nazvati genocidom! ka Istina Ok. Kako god se zvalo, ubijeno je puno ljudi, strijeljani su. To je egzekucija. Bili su nenaoruzani. Jesu li mogli biti smjesteni u neki kamp? Razmijenjeni? Pomognuti od kojekakvih i vladinih i nevladinih organizacija? Stranci su se samo setkali, imali rajsku hranu kafu, smjestaj, dok smo mi jeli maslacak, cikoriju, i sanjali batak.

/ Najnovije