Mitropolit crnogorski: Krivokapić počinio izdaju, dozvolio okupaciju na Cetinju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Prvo dolaze popovi, pa topovi, pa lopovi...Sretno vam bilo Crnogorci.!!

“Mitropolit”?prije ce biti mito popit

ako je i od vas, puno je

O

On nije mitropolit nego ga je Milo registrovao kao neko nevladino udruzenje a lik bio na instrukcijama u Rimu. Veze on sa mitropolitom nema.

Ama_Focak!

Najvaznije je da mrtva glava nije pala ... Dogadjaj je minuo kroz, po meni, pozitivan rasplet, neku vrstu kompromisa. Snizavati tenzije, stati na loptu i usredsrediti se na ekonomska pitanja, poboljsanje zivotnog standarda i evropski put. Svih na Balkanu. Mnogo srece u tom pogledu.

dembelan

Ne mogu da vjerujem koliko ste vi pristrasni, ostrašćeni, koliko ne znate... Bruka i sramota.

1920

On nije mitropolit nego ga je Milo registrovao kao neko nevladino udruzenje a lik bio na instrukcijama u Rimu. Veze on sa mitropolitom nema. ka O Ni kako je simonijom balkanska talibanija postala pravovErna crkva.

Guest

Crnogorci se nece predati. Ako Srbija tj. Rusija misli lako da ih pokori gadno se se presli.

zoma

Puna podrška Crnoj Gori i CPC!

Hm

Pa ne postoji crnogorska pravoslavna crkva! O čemu vi pričate?!

Pih

Kakva laž radio Sarajeva! Ovo nije mitropolit! Ovo je lažnjak!

/ Najnovije