Mirjana Hrga se oglasila na društvenim mrežama: "Svaki ispaljeni izraelski metak pucanj je u Europu"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A Evropa se ne oglašava ….

ušutkani od cionista. Prodane duše. Čekaju Turci, Egipćani, Sirijci, Saudijci, Sirijci, Jordanci i ovi iz Jemena da se Izrael potroši a onda će ih motikama napasti kad Izrael ostane bez ijednog metka i rakete. Tiha vođa, brijeg roni. Svako ko ima i frtalj humanosti u sebi osuđuje ovaj genocid gori od navodnog “ holokausta”. A ovi što ga podržavaju, uključujući ova cionistička medija i plaćene novinare - sendvičare, imati će vremena da razmisle.

Nadimak

Izrael je vjestacka tvorevina poput SSSRa ili Jugoslavije, kojih vise nema. Izrael je planiran na vise mjesta u svijetu, samo ne u SAD, iako je tamo bilo najvise jevreja. Naivni Palestinci ih domacinski docekali, udomili da bi ih oni sad izgonili sa njihovih imanja, domova, terorisali i ubijali planski i sistematski. Genocid! Opasni su projekti nacije po religiji, poput Izraela ili Srbije. To su klerofasisticki fanatici, zlo civilizacije. Amerika stoji iza ovog zla!

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije