Milanovićev ured o izvještaju PIC-a: Postoje svi elementi kolonijalne uprave

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Niko da ga odvede doktoru!

.

Zagreb

Nije PIK nigdje spomenuo konstutivne narode to više ne postoji.

Juka

Nema konstitivnih više sada imaju gradjani Bosanci .

Milo

Istina najviše boli. Bravo Zoki. Trpaj i ne vadi. Drugi mandat ti je zagarantiran.

Milo

Isto tako našem Željkecu.. Zagarantiran i drugi mandat i nakon tog opet neko naš iz DF-a.. Hvala ti gospodine Predsjedniče.. naravno, mislim na gospodine Komšića, da ne bude zabune.

Koel

Hrvati su kao i Bosnjaci cnstitientni narodi a ne konstitutivni ne lupaj gluposti i zatupljeni su 105% vise nego sto im pripada zato risu misu dobit ce od sad samo sto im pripada nista vise ni manje

Habuhabuhabu

Pa u crkvi im stoji crno na bijelo da oni nisu Hrvati, a samim ti ni Crkva nije hrvatska nego bosanska. Kako su mogli protivno Crkvi postati Hrvati?

Ho

U Bosni zive narodi muslimanske ,katolicke ,i pravoslavne vjeroispovijesti ( i ostali ) .

Ww

BUDALO, TO NIKO NE NEGIRA. VEC NEGIRA DA JEDINO HDZ MOZE I M O R A BITI FORSIRAN. CITAJ I RAZMISLJAJ MILANOVICU...

Guest

Bubuljice su ga učinile nesretnim, trpio je vršnjačko nasilje, nikad nije znao na fizičkom ni kozlića preskočiti.... šta očekujete od sirotog Zokija....

N

Treba se naoruzati ko zidovi do zuba i da ne mogu mlatiti fasisti kako im se prohtije.ili ih svako malo avionima nadlijetati.

Gost

Za koga misliš da je "fašista"?

Zodiac

Samo ih gazi Predsjedniče, za boljeg i nisu. Jad i bijeda su, neka tako i ostane.

Guest

Guest A ko porice hinje te realnosti?

Guest

Guest @Zodiac Zato mu je zenu tsslacio bosanski musliman pa jede svaki dan zbog ljubomore.

Zodiac

Ups, zaboravio sam napisati da mislim na UZPovce predsjedniče Komšiću, za boljeg i nisu. Jad i bijeda su, neka tako i ostane.

HEBI ZOKI ISLAMEĆE KRMKE!

Veterani domovinskog rata i antifašisti (VEDRA)?!?! NIKO NIKAD NIJE ČUO ZA TU FANTOMSKU, ANTIHRVATSKU, ISLAMISTIČKO-PROČETNIČKU, NACISTIČKU ORGANIZACIJU U HRVATSKOJ!! ZOKI, SAMO DERI ISLAMEĆE MAJMUNE I ČETNIKE, VOLE TE HRVATI, A MRZE PAŠČAD!!!!

ZOKJI ISLAMEĆI KRMCI ROKĆU

DOK IM TI NUDIŠ SAPUN DA UZMU AVDEST, ROK, ROK, ROK,... ONI BI ODMAH PARFEM, A TO NE IDE U ULJUDBENOM SVIJETU. TAKO RADE SAMO ISLAMEĆI KRMCI!

/ Najnovije