Milanović: Trebamo blokirati ulazak Finske u NATO dok se ne promijeni zakon u BiH

/ Komentari (35)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Mješanje Hrvatske u unutrašnje stvari države BiH dovelo je do ozbiljnog oštećenja mozga predsjednika pola Hrvatske, ( druga polovina nije glasala za njega ) Zorana Milanovića. Vrijeme je da krenemo u tužbu za UZP !

Soko

Koja budala zar je Hrvatska zaslužila da ima takvog debila za presjednika

Komentar

Knin je srce Srbije

Strava

Ljudi moji Milanović je potpuno neuračunjiv čovjek na čelu Hrvatske

Urgent

Vratiti Knin i Vukovar Srbina podhitno!

Jest zaslužila

>>Koja budala zar je Hrvatska zaslužila da ima takvog debila za presjednika ka Soko<< I Hrvati, kao i Srbi su jedan te isti komad baljege, presjećen kotačem istorije na dva dijela! Zoki je izdanak pravih Hrvata.

&

Knin je srce Srbije ka Komentar - Kinezi mrš u Japan!

Vidi, vidi

Sto su mu chibe sredili. Garant mu je Botoxovich skrenuo paznju na izgled.

Sta je finska kriva sto hrvatska ima budalu predsjednika

.

N

Ako na sljedecim izborima hrvati ne kazne ove huskace, treba podjeliti hrvatsku izmedju slovenije italije i bosne. Ove fasiste postreljati i rahat. Onda srbija ostaje samo.

epa

hahaha koja morbidna proruska budala, iduci put kad budes padao sa transportera, gledaj da to bude na glavu

Dudek Krivousti Njofra

@ N...da ti pola RVACKE italiji do granice velike bosne,jedan dio mađarskoj i Austriji ostalo je bosansko

Dudek Krivousti Njofra

Churchill reče,,nema glupljeg i beuobrsznijeg naroda od Hrvata...uvijek nešto traže a to što traže neznaju šta je to ali je problem što to hoće odmah

Ovo bi bilo savreseno ...

... ako ulazak finske poveze sa imjenom zakona u BiH. Bio bi klasicni autogol. Nadam se da ce to uraditi, a zbog cega bi to autogol bio necu objasniti ...

@N

Orban sanja o izlasku na more i o velikoj Madarskoj. Srbi bi svakako htjeli srbski dio Hrvatske i izlazak na more. Nama netreba nista, ali mozemo i mi tu igru igrati.

@Dudek Krivousti Njofra

trebaju ti piuni koji ce poso uraditi. Srbi su za to spremni.

Banja

Jaki su vam komentari mema šta, a svi znate da je ovo samo zbog jedog parazita Komšića. Hrvatska je bar u poziciji da daje uslove ili uccna ako drugačije ne može, a više ne bi smela dozvolit da drugi biraju hrvatskog predstavnika, ko tog parazita.

Dar Al Jihad Beograd

Knin je srce Srbije ka Komentar ...Beograd je srce Hrvatske jer mu je prvo Slavensko ime u 9veku bilo Bjelgrad, a posle ga SPC nazvala Beo...doće i to na red kad tad.

@Bosna i "hrv. cvijece"

to ti sve propaganda pomjesana sa bajkama. Kao prvo pravoslavci su bili dio osmanskog carstva, papa i krstasi su bili veliki protivnici pravoslavaca. katolci su razorili konstantinopel, tone zlata i bogatstva je pokradeno iz crkvi. pravoslavci su opet procvjetali u osmanskom carstvu, samo se to ne da reci. ali su sami pravoslavic po Balkanu dokaz da ih Osmani nisu htjeli unistiti. Posto ti povezujes religiju sa naciom vidis te muslimane kao Bosnjake. Ali to su Hrvati islamske vjeroispovjesti. to obicno nije logicno za ekstremne desnicare.

@Banja

Hrvatska je u poziciji da se nesmije mjesati u unutrasnja pitanja BiH. sa vremenom ce te to nauciti, do tada ce te se medunarodno brukati. ko sto vidis i Rusija se mjesa u unutrasnja pitanja Ukraine.

Terapija

TAKO JE *OVE **SA *NA CELU! ! ! **VAM TO PROCI *DOK JE *I *AMIN! ! ! ka ZA LJILJANA? //// Buraz, popij lijekove za danas, nemoj preskakat, vidiš šta ti se desi s glavom

Gost

Samo srljaj rošavi ..

Mile

Bravo predsjedniče. .blokada BiH za pristup bilo gdje, dok ne skontaju da BIH nije samo muslimanska.

AsAsova

Ovaj debil gori od dodika, onaj je papak, ne zna dalje od seljacke politike al sto se ovaj alkoholicar natovario na ledja BiH-a malo je rec.. Vrati mu bakire orden svakako ga niste zasluzili ni ti ni otac ti, koji ce vam ku*ac.. Fino se pocet spremat za novi rat, nece ovi debili iz beograda i zagreba popustit sa fasizmom dok ne dobiju po labrnji..

Đes ba

Sram te bilo

Koka

Kokain je jako dobra droga kad bi se moglo uzimati je u malim kolicinama i povremeno,ali stakor milanovic je dokaz da je to nemoguce.Kad mu ruska ambasada dostavi mjesecnu dozu on je konzumira u jedan dan i onda baljezga i cijeloj hrvatskoj nanosi stetu.Dakle ne osvrtati se na stakorovo baljezganje,jer ovisnost o kokainu je kriva za sve sto on bleji tr sramoti sebe ,svoja dva sina i gospodju Sanju nekadasnju ljubav zivota Ahmeda iz Zagreba.

BiH

Od ovog debila ne bi me iznenadilo da predlozi rusiji da obustavi napade na ukrainu dok se ne usvoji izborni zakon u BiH.

Mario

Najljepša je BiH

SOS

Kad ovaj debil ne bude vise predsjednik, treba ga naci i izbatinti ga za sve ovo sto laje protiv BiH a to ce mu garant i biti.

Mario

Trči mujan poljem ja za njim da ga koljem.

Mario

Lijepe riječi su ukras

Xyz

Upiskila sam se

Bosanac

Bijednice gdje ste vi gdje su FinskaI Svedska kad se bijednici dignu i pocnu lajat i prijetit

Name

Ti si definitivno lud covjek Milanovicu. Ne cini me to sretnim, niti se nesto kao nasladjujem, ali sta radis covjece?? Dodji u Sarajevo, popricaj sa kim zelis. Bakir nema opstinu u Sarajevu!!

Boske

zoki ne rise

/ Najnovije