Milanović: "Šta ako Hrvatska napadne Srbiju, kako bi NATO reagovao?"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha ha ha

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

***

N

***

Ponovo sve u pravu!

Bravo predsjednice, svaka ti je na mjestu, samo ***

user90104

HAJDE IZMISLJENI NARODE NE ***! ! ! !

Kakva budala

Hrvati se stide istupa ovog ludaka! Pa imaju li kakvu ljekarsku komisiju da ga pregleda!? Ipak je on sef drzave! Unistit ce Hrvatsku !

Teške boje

Apsolutna podrška navučenom slučajnom predsjedniku! Ta ista Amerika sve je učinila da Kolumbija gotovo prestane proizvoditi svoju najbolju robu. I gdje je bio NATO? Sada se gosn predsjednik kućnog savjeta mora trećerazrednom robom uređivati... Pa još treba naš slučajni predsjednik da razmišlja šta bi bilo kada bi bilo... Pa ne ide... PS. A šta je starije, koka ili kokain? Zna li to naš predsjednik? Mislim, ipak je on stručnjak za međunarodne odnose i iliegal... čuj mene supstance!!!

Db

A ŠTO VOLIM KAD BOŠNJAMA UDARI PJENA NA USTA,IDITE PRED OHR GARIBI,TAMO SU VAM RJEŠENJA HAHAHAH

Niti najmanje se ne stidimo, nego se PONOSIMO! :)

Hrvati se stide istupa ovog ludaka! Pa imaju li kakvu ljekarsku komisiju da ga pregleda!? Ipak je on sef drzave! Unistit ce Hrvatsku ! ka Kakva budala ............; Sto imamo predsjednika bez dlake na jeziku, elokventnog i koji uz to, jos ima i duhovite paralele. Sto bismo trebali, da prizeljkujemo za predsjednika jednog... Dzooooofera? Ili Boookira?

Krkoslav

............; Sto imamo predsjednika bez dlake na jeziku, elokventnog i koji uz to, jos ima i duhovite paralele. Sto bismo trebali, da prizeljkujemo za predsjednika jednog... Dzooooofera? Ili Boookira? ka Niti najmanje se ne stidimo, nego se PONOSIMO! :) Pa jes...Što jes, jes.. Čega se pametan stidi - budala se time ponosi. Pronađi se...

Muhaaamed:

Pa jes...Što jes, jes.. Čega se pametan stidi - budala se time ponosi. Pronađi se... ka Krkoslav ....... Jesi vidio sto sam pametann, kako sam se sjetio, a?

Pravda

Svaki naslov rat ili retorika u zatvor

Bre

***

/ Najnovije