Milanović se ne slaže s Dodikovim izjavama: 'Rekao sam mu da se smiri, ali to misle svi Srbi'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Žvaljo

Sjajno. Isto tako ako bi pitao Dodika šta srbi misle o Kninskoj krajini rekao bi da to treba biti Srbija..

Haha

***

Mojb

***

Ovaj gubavi

Priznaje da je srbin

Pa šta?

Jak mu ovaj argument " svi Srbi ". Pa, muisle i drugi kontra od Srba i? Sta sad?

Ralle

***

Covjek koji zna

***

BRKICA

***

Nevjerojatan smisao za realnost.

Uz nesto ulicarskog u stavu, ali ne i u izricaju. Uvijek kazem, izuzetno objektivan politicar, ali nazalost za nas Hrvate nista nije uradio dok je bio premijer. Dakle, na rijecima mocan, na radu i djelima puno tanji. Al hajd, opet kazem, uvijek tocan, ispravan i objektivan. Barem to.

Škrbavi

***

Daleko je on od mucka!

Ma ni blizu! Margetić je ovog drekavca jako dobro demaskirao. Mućak kao i ostali. ka Škrbavi ................. HDZ se upinjao iz petnih zila ne bi li mu bar jedan mali primjer korupcije pronasao,; nista! A to je mocna masinerija obavjestajnih sluzbi, policije itd! NISTA! Milanovic ne mora bit svetac kao Racan, ali nije ni daleko.

Jako vole Rusku naftu

................. HDZ se upinjao iz petnih zila ne bi li mu bar jedan mali primjer korupcije pronasao,; nista! A to je mocna masinerija obavjestajnih sluzbi, policije itd! NISTA! Milanovic ne mora bit svetac kao Racan, ali nije ni daleko. ka Daleko je on od mucka! Pročitaj Margetića, pogledaj poneki intervju s njim. Svetac kazeš, nije daleko od njega hahahha. Grohotom se smijem. Kad pogledaš, pročitaš onda reci ko je škrbavi. Mada, ovih dana je jako popularno u Niš govoriti o škrbavom u superlativima. Da to nisi ti Žiko?!

***

***

***

***

Jesam, Ahmete.

Pročitaj Margetića, pogledaj poneki intervju s njim. Svetac kazeš, nije daleko od njega hahahha. Grohotom se smijem. Kad pogledaš, pročitaš onda reci ko je škrbavi. Mada, ovih dana je jako popularno u Niš govoriti o škrbavom u superlativima. Da to nisi ti Žiko?! ka Jako vole Rusku naftu .......................... Ostavi se ti ruske nafte, on nema NIJEDNU PRIVATNU AFERU, nije u NIKAKVOM SUKOBU INTERESA, a dok kod tebe, tvoji politmuslimani po Sarajevu, oooo..... Uostalom vama on ne valja ni kad kaze da Dodik grijesi i kad kaze da se HR zalaze za cjelovitu BiH. Sta ce, muslimanska mrznja.... po tome ste poznati. To krscanin ne moze.

Čitaj, informiši se

.......................... Ostavi se ti ruske nafte, on nema NIJEDNU PRIVATNU AFERU, nije u NIKAKVOM SUKOBU INTERESA, a dok kod tebe, tvoji politmuslimani po Sarajevu, oooo..... Uostalom vama on ne valja ni kad kaze da Dodik grijesi i kad kaze da se HR zalaze za cjelovitu BiH. Sta ce, muslimanska mrznja.... po tome ste poznati. To krscanin ne moze. ka Jesam, Ahmete. Slušaj Živane, autoprojekcija je čudo. Niti ti znaš ko sam, šta sam, odakle sam ali bi na silu da me uguraš tamo gdje ti odgovara. Da ponovimo, pročitaj, poslušaj Margetića da vidiš ko ti je ljubimac, čime se bavi, od kada se bavi, za koga radi. I rekoh ti već jednom da je u zadnje vrijeme jaaako popularno u Niš da se afirmativno govori o mešetaru. Žiko, a ti najbolje znaš kako je u Niš.

Upravo tako, projekcija. Zivan, npr?

Slušaj Živane, autoprojekcija je čudo. Niti ti znaš ko sam, šta sam, odakle sam ali bi na silu da me uguraš tamo gdje ti odgovara. Da ponovimo, pročitaj, poslušaj Margetića da vidiš ko ti je ljubimac, čime se bavi, od kada se bavi, za koga radi. I rekoh ti već jednom da je u zadnje vrijeme jaaako popularno u Niš da se afirmativno govori o mešetaru. Žiko, a ti najbolje znaš kako je u Niš. ka Čitaj, informiši se ....................idi, lijeci se, vidis da si bolestan. Da se ZM ista moglo naci, do sada bi ga HDZ razmontirao i smijenio, oni se ne podnose. To je toliko jednostavna logika, ali za mrznjom zaslijepljenog, a bogami izgleda i ne odvec pametnog..... A narocito cu da gledam neke propagande, nekog Domagoja Margetica, nemam druga posla....

Čitati, propitivati, informisati se, a ne ko...

....................idi, lijeci se, vidis da si bolestan. Da se ZM ista moglo naci, do sada bi ga HDZ razmontirao i smijenio, oni se ne podnose. To je toliko jednostavna logika, ali za mrznjom zaslijepljenog, a bogami izgleda i ne odvec pametnog..... A narocito cu da gledam neke propagande, nekog Domagoja Margetica, nemam druga posla.... ka Upravo tako, projekcija. Zivan, npr? Ma ja, ništa ne znati u neznanju je spas. Sve što ti ne odgovara je propaganda. Zanimljivo! Pitam se samo kako onda sve znaš, gdje kupiš informacije? Nego, kakvo vreme u Niš Žiko, kakve su dnevnice, dokle su Rusi, jesu li pred Berlinom, jkako napreduje trodnevna specijalna operacija? A Margetić je prilično naoružan dokumentacijom, nema priče napamet, toplo preporučujem. Škrbavac tj je na Ruskom platnom spisku, rekao sam ti jaaaako vole lovu od njihove nafte.

Nije lepo lagati

.......................... Ostavi se ti ruske nafte, on nema NIJEDNU PRIVATNU AFERU, nije u NIKAKVOM SUKOBU INTERESA, a dok kod tebe, tvoji politmuslimani po Sarajevu, oooo..... Uostalom vama on ne valja ni kad kaze da Dodik grijesi i kad kaze da se HR zalaze za cjelovitu BiH. Sta ce, muslimanska mrznja.... po tome ste poznati. To krscanin ne moze. ka Jesam, Ahmete. Da ti ne spominjem kako škrbavi učestvuje u ocjenjivanju svog sinčića u srednjoj školi. Aktivno je uključen! ;) Pusti bre, nije sve onako kako su ti rekli. Lažu te Živane, lažu te masovno.

Ne odustaješ

***

Kakav ...

***

Žiko bre

... si ti dosadan i nepotreban glupan... ka Kakav ... Jah!

/ Najnovije