Milanović otišao u New York govoriti o pravima Hrvata u BiH

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

I za dosta tih stvari je isti kriv. I sada će on da zbori o ugnjetavanju i majorizacije, a nije prestao da vrijeđa, ponižava, prijeti i tako redom.

Beli

Rosavi ujo u pokusaju, uhvati se ti problema u hr, tamo ste oduzeli srbima konstitutivnost a u bih bi da uzp-ovci dobiju veca prava nego ostali, samo gradjanska, pa ko duze izdrzi

Habuhabuhabu

Zar će i ona lažljivica da govori u N.Y.-u? Sramota za publiku koja će je slušati.

WT

TI IMAS NEPOSTENE NAMJERE JER OMALOVAZAVAS BIH. KAO DRZAVU KOJU NAZIVAS NAPOGRDNIJIM IMENINA I FORSIRAS HDZ. ZBOG TOGA UNOSIS NEMIR I NISI DOBRODOSAO NIGDJE IZUZEV KOD HDZ. IMA HRVATA I OSIM HDZ.

AB

Sve dok ih ne tužimo za agresiju na BiH oni će hodati okolo i lagati o stanju hrvata, Bošnjacima, državi BiH itd.

Dnevni red

VATROMET POVODOM 100 GODINA Ž BIO JE BOLJI NEGO SIROTINJSKI VATROMET ZA NOVU GODINU ČESTITKE PLAVI

Damianusdarcus

Uh... kad mu sad naši preko twittera odgovore!

Dobit ce te sva prava zagarantovanaz evropskim konvencijama o pravima manjina, jer ste MANJINA u BIH i TACKA.

.

nasvasta

O Nad pravima koja im dade bezmuda SDA ASDA SBB zlo za BiH.

Nbs

Ustase opet na djelu i podjeli hinje svinje i ubice najzasluzniji za rat u bih

Guest

Ustaški krmak. Kad bi pogledi ubijali, ona bi okolo njega glave padale. Fuj od covjeka. On za druge vice, da nisu dobri namjera, a eto on jeste.

Gogo

A zasto niko ne govori o pravima Bosnjaka/muslimana u dijelovima BiH gdje su Hrvati u vecini i gdje bosnjackoj/muslimanskoj djeci nije dozvoljeno ici u skolu gdje idu Hrvati ("dvije skole pod jedim krovom"). Koliko ja vidim, Hrvatima u Sarajevu nije zabranjeno ici u skole gdje su Bosnjsci/muslimani vecina...

Ralle

Bravo predsjedniče..

Ne daj se Bosno

Dobro si primjetio da se neko nije naucio nista od 90-ih godina, a to si izmedju ostalih i ti i tvoja huskacka politika, gnjido jeftina. I neko kaze da si ti SDP-ovac, to ne mogu da vjerujem posto si ti puno daleko od te ideje, ti si vrlo slican onima iz Nürnberga 40-tih godina. Ko si i sta si to ti je najbolje rekao tvoj sadasnji saputnik iz NY (Radman Grlic) a po normama civilizacije ti se mozes svrstati jedino medju hulja, hijene, i takve spodobe.

miki

eto a mi radi dobrosusjedskih odnosa nećemo ni pred kime da spominjemo UZP, još se izvinjavamo ako spomenemo. Što bi nas agresori poštivali kad mi sebe ne poštujemo.

Antitijela

Mislis LAGATI pred cijelim svijetom?!!

Bljak

Šta je bošnje, kad su Hrvati ratovali s vama, protiv Srba, onda su vam valjali! Kakva ste vi prevrtljiva i prljava sorta! Doduše, preci su vam promijenili vjeru iz interesa, pa ne možete ni biti bolji!

Katy

Realno i jeste jer ljudi s Hr. drzavljsnstvom imaju pravo glasa u RH.

/ Najnovije