Milanović (opet) ne može bez BiH: Sramimo se Hrvata tamo. Treba nam jedinstvo

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Vodi ih kuci u naseli u knin svakako ih je tudzman prodao za kninsku krajinu

Dvorska luda

Mooj Miiilaaaanoviću ........ sa graaane, .......saaa graaneeee, mooooj Milaaaaaanoovićuuu.

Bosanac

Ja se u Zenici osjecam ugrozeno od Rvata zive najbolje imaju najbolje funkcije

Tuner

Sek sto drze 20x vise pozicija nego im pripada sta ti jos smeta sup cino fas isticki? Spremi se da gledas ljiljane u neumu i na grudama

Ma budalaaaa

Hrvati u Bosni i Herceg kao narod zive bolje nek bilo koji narod u evropi.malo se upoznajte s tim narodom pa cete vidjeti da im nije ni svicarska ravna po zivotu.ovog bolesnika netreba uzimat u obzir.

Duduk

Aman ljudi vi izgleda niste skontali zašto stalno spominje Bosnu i ovoliko laje. Ustvari laje da bi skreno sa problema kojih ima u Hrvatskoj oni su zaglibili do .....

Ko je to tuDZman? Je li to onaj graDZan? :)

Vodi ih kuci u naseli u knin svakako ih je tudzman prodao za kninsku krajinu ka Koel

N

Da smo bogdo ko cifuti. Naoruzani do zuba, sa jakim lobijima. Pa samo ove nase fine brizne komsije kad god povire glavu preko granice preventivno im roknuti koju raketu na strateski cilj. Nego sreca njihova pa bosnjo retwrdirsni se o sebi zabavio i o tome kako ce ukrasti od svog

Guest

Guest Vodi ih u Hrvatsku,a suprugu vrati njenoj bivsoj ljubavi prje tebe bosanskom muslimanu. Sa njom je upoznala sta je ljubav i zivot i koga voli.

Zenicanin

Rvatska je u NATO zato narkoman rvatski laje na BOSNU

Mirza Tvica

To su naša braća Bosanci,. šta ćete se vi brinuti za njih, Vidjeli smo mi kako se vi brinete za njih u zadnjem ratu... ta vaša briga je tako lijepo opisana u presudi o UZP. Ne pravite se ludi više. Mrš od Bosne, sebi ruke ti ruski medvjede jedan..

Mirza Tvica

kako ih riječima miluje, zato što su to njegovi tovariši

NRW

Taj čviljavi mulanović je izgleda predsjednik katolika u BiH, a nikako Hrvatske, pošto se više brine za narod u BiH nego u svome toru.

Dvije federacije

CrAlMaKo & BHS.

CrAlMaKo & BHS

https://www.youtube.com/watch?v=RO74ceoOhgM

Za turner

Sanjaj, sanjaj, samo sanjaj.

Bravo

Zoki, u sridu kao i uvjek.

/ Najnovije