Milanović: Nema 'majke mi', želim pisanu garanciju za Izborni zakon u BiH

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Ja sad ne bih po pitanju da zaratimo... mater vam više svima!

Ralle

Bravo predsjedniče. Napokon predajednik s ***. Nije ko onaj beskičmenjak Mesić.

Grubo

Mozda je grubo,ali tom ruskom stakoru treba reci daj drogeru odjebandus,eto ti tamo tvog plenkovica ,pa se koljite ionako ste obadvojica udbaski sinovi.Tebi otac sudjelovo u organizaciji ubojstva Bruna Busica,a plenkovicev caca silovo i ucjenjivo studentice na zagrebackom fakultetu i na kraju su ga izbacili i otisao u Maribor predavati.Dakle smradovi smradove odgojili.

MIRKO

Lijepe riječi su ukras

E pa jb mtr

Da sam kojim slučajem na mjestu onog ušljivog Bakira ili bilo koga ko je mjerodavan da im dadne taj zakon, ne bi ga potpisao po cijnu smrti ***!

SAFET

Lijepe riječi su ukras

Ali

Lijepe riječi su ukras

Gazda

Zna se ko je tu EU i Regionalni lider i ko postavlja uslove.

Velikaya Horvatiya

Hrvatska danas slavi Bljesk, uz nadu da će i Bjeli Horvati, Ukrajinci isto bljesnut, a posle i pustit maestralni "spuvanac".

Ako

Pokušali su Hrvati mirno sa pregovorima ali nije išlo, idemo sada sa ucenama da vidimo hoće li ići. Fimci već panično ponavljaju kako su ta zo da se izborni zakon menja...

Marsal

***. Pusti BiH na miru.

registriran

Dobit ces pisanu garanciju dva puta bez vadjenja. Moja ti.

pošteno

Dobićeš kitu Marjanovu!

pošteno

Šta sve ovaj može da nabaljezga, da ni krme nebi moglo da svari.

Mehmed. Ima H

Mozda ce cudno zvucati i mnogi se nece sloziti sa ovim ali volio bih da bar razmisle o ovim rijecima. NAJVECI NEPROJATELJI HRVATA IZ BiH ill BOSANSKOHERCEGOVACKIH HRVATA SU MILANOVIC I COVIC. Svojim potezima kao i Dodik na sebe navlace ljutnju Bosnjaka kojima su bratski narod, i EU I SAD-a dok Srbi(janci) koji su razarali Hrvatsku,Dubrovnik,Vukovar i ubijali starce,zene i djecu, likuju i uzivaju.

Merano

***

Zna

i Zoki Milanche da je beznadezno glup,sa svojim ucjenama oko Finske i BIH. Unatoc tomu,on mora pravdati novce zaprimljene od eurozazijskoga satrapa.

nasvasta

U BiH će biti izdajica a i protjeran ko prihvati aparthejd i pokuša uništiti slobodu biranja i taj će biti UNIŠTEN.

Mujo

Lijepe riječi su ukras

Milanovic je budala.. Narkoman.. I puši... e sada će mi napisati da su lijepe riječi ukras...

Tuner

Nema iZbornog dok se ne uspostavi entitet republika srpska krajina.

bosanac

,,nema majke mi,,milanoviču,ta pjesma još nije snimljena

Koel

Dobit ces izbornu karinu svoj izborni zakon regulisi gdje niate spoaobni 17 gos da ga napravite

Ljiljan

Ja ne želim da budem ravnopravan sa uzp I krivoustim podmuklim nakaradama kojih jedva da ima I 6% !!!!!

Gost

Ratovali ste vi i do balidžani i šta ste izvojevali, di vam je teritorij, uzmite kartu takozvane BiH i majke ti zelenim markerom obojajte što je pod vašom ingurencijom pa da vidimo i da se smijemo....dobro je dok još ima šanse da vam se i to malo što imate ne raspe....lud je onaj ko vam daje imalo šanse da se održi ova jadna tvorevina......al' majke mi sa takvom retorikom šanse su vam nikakve...živi bili pa vidjeli, ne piše vam se dobro...

Hahaha

Idiot, a niko ga niti pita sta niti *** za šta. Ko mu je ućerao u glavu da je nešyo bitan? Možda Putko mu ga gudno..hahaha

SOS

Ja ne znam sto mu nasi sute, treba i njemu uzvratiti istom mjerom i zaprijetiti, bice kako vecins kaze u BiH, a ne kako on hoce, nek on u svojoj smrdljivoj hr radi sta hoce, nemo sa plenkovicem da se dogovori pa se petlja u BiH, treba zabraniti jadu da ulazi u BiH, cuj on hoce garanciju, ma bolje je ratovati i kukolj izkorijeniti, nego pod njihovu vlast kao u hr.

N

Ja ne znam kako normalni hrvati na ovo reqguju, ali svakim danom sve vise i vise bosnjaka ima neku vrstu odbojnosti prema hrvstskom, hrvatskoj bas zbog ovog cetnika. Sad, ako je hrvatima u interesu da zagovnaju u bih, pa bujrum. Tuci cemo se. Mozda necemo dobiti ali necete ni vi tek tako izgurati svoje fasisticke ideologije. Ovi tzv hrvati iz bih ne zovem hrvatima uopste sad. Fuj cigani

Guest

Guest A ko si ti da nekoga uslovljavas? Ti si jedan obicni klimatericno-krastavi sa tramvajskim prugama po licu iskompleksirani idiot na bijelom. Sad ti se pojavila frustracija kad ti je JAO PAO pa ti muka sto ti je zena prije braka uzivala sa bosanskim muslimanom u ljubavnoj vezi. Ne znam koje te dalabu izabrase za predsjednika kifle?

/ Najnovije