Milanović "napao" Elona Muska: Takvima bih bez milosti uzimao novac, da ostanu sirotinja

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gazija555

želim broj dilera Milanovica, pod hitno

Jednom Srbin,zauvijek Srbin

Srbin moze promjeniti i vjeru,kao Milanovic, a i odijelo ali CUD -nikada...to si geni na kojima svjetski naucnici moraju d a rade..nije im lahko...imaju vise Turskih i Bosanskih ,Albanskih gena nego Turci, Bosanci i Albanci sami:)To se zove BUCKURIS jer to je uz ruse i kineze jedina FELER NACIJA:)

Bosanac

Narkoman laje na sve redom

AsAsova

HAHAHAHAHAHA mati mila kakav je ovo papak.. Oteo bi on nekom nesto, samo za to je i sposoban, smrdljiva seljacina nije u stanju napravit nesto normalno i produktivno.. Krivo mu sto Musk sam zaradi vise nego kompletan Balkan a on pjan i drogiran mora otimat iz budjeta, sto je covjek sposoban a on nesposoban.. Kritikuje Twitter gdje postoji neka cenzura a na sebe i na svoje glupe price i postupke je ponosan ? Ova konjina primitivna siri konkretnu mrznju i niko ga ne moze zaustavit za razliku od Twitera koji je u stanju blokirat predsjednika USA.. Njega citav svijet postuje a ovu spodobu i rodjena majka izbjegava..

za gaziju 555

Nemoj nipošto , vidiš da je loša droga .

opari se

Oj Milanoviću pobogu si.. Kad komentarišeš nekoga kao što je musk bar bi se trebao informisati čime se sve taj čovjek bavi. Čuj "nema proizvoda" .. Lik izmedju ostalog u svom vlasništvu ima najveću gradjevinsku firmu za kopanje tunela.. Ovo milanovicevo trabunjanje me podsjeca ko nekad kad se napušimo u srednjoj pa pocne prica o tome šta Amerika hoce itd itd.. On je na drogama 100 % i to težim..

lubach

Pod hitno traži bolju gudru.. Navukli su te pa ti podvaljuju ..

Tunes

Ti nesposobnjakovici sebi radom nikada kunu nisi zaradio. Ti Musku ne mozes ni zicegu obrisati

dekan

Ovaj Mini Orban me podsjeca na onu Mađarsku novinarku koja podapinje onom operskom pjevaču izbjeglici iz Sirije. To je taj mentalni sklop.. Sad ne bitno što je narkoman on je u sustini loša, poremecena osoba. Ali kao i svaka budala, on u dubini duše misli da je genije..

Sarajevo

Čovjek napravi najbolje električno auto, jedinu raketu koja se može upotrijebiti više puta, čip koji se može spojiti sa ljudskim mozgom, najsofisticiranije robote i ovaj se pita odakle mu novac i gdje je taj njegov proizvod? E moj Milanoviću koji si ti retard

Realni kurajber

Što nisi Todoriću otimao kad si bio premijer nego si ga pustio da otme i ono sto je ostalo od Hrvatske.

Ovaj citav zivot oduzima nikad nije davao pa nezna sta to znaci

?????

Salih

E jedina ti ta valja do sada

/ Najnovije