Milanović na naslovnicama svjetskih medija: Kod jedne izjave je baš pretjerao

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ah to mi radi tto mi raddi ah to mi radi

Milorade najbolji.

Hr

Ma ti si jedna obična BUDALA.

Doktor

Bolestan,sizofrenija,lijecenje

ruski kulak

skolovanje u Rusiji nije bilo tek tako... plus cinjenica da mu zenu trese pripadnik "drugog" naroda... a droga losa izgleda

Antikomunizam

Nije vam on ni šizofren, ni bidala, niti vuče koku, samo je komunist! A, ko takvom je dužnist da radi protiv ove hrvatske slučajne banana države, koja je koministima samo jedna privremena neugodnost! Šta tu nije jasno?!

Nope

Nije vam on ni šizofren, ni bidala, niti vuče koku, samo je komunist! A, ko takvom je dužnist da radi protiv ove hrvatske slučajne banana države, koja je koministima samo jedna privremena neugodnost! Šta tu nije jasno?! ka Antikomunizam On nije komunist. On tupan kojeg je liberalizam prevario i gurnuo u radikalno krscanstvo.

Boom

A možda ne želi da mu mladi ginu u tuđem ratu. Zar nije puno izginulo i osakatilo u prošlom ratu

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

JA1

Ovu budalu Plenković treba opozvati i poslati u Vrapče na psihijatrijsko promatranje !

Definitivno

Zoran Milanović je jedan od najglupljih hrvatskih političara

@Chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u. ka chim<< I nisam znao da je Hrvatska dio RS a vi.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u. ka chim I nisam znao da je Hrvatska dio RS a vi. ka @Chim<< - A čiji novac stoji iza lajanja ovog bubuljičavog lažovskog besposličara i njegovih retardiranih izjava? Znaš li možda to morončino? Ne misliš valjda da je ovaj lobotomni degenerik nešto izmislio ili da je „samostalan“?

CroDodik

!!!

@chim

A čiji novac stoji iza lajanja ovog bubuljičavog lažovskog besposličara i njegovih retardiranih izjava? Znaš li možda to morončino? Ne misliš valjda da je ovaj lobotomni degenerik nešto izmislio ili da je „samostalan“? ka chim<< Da RS je dala Zoranu da ovako laje jer je puno moćna i bogata hahahah

.

Ko tebe sta pita lebu !? Nisi uopce bitan ! Nevazan si i veoma primitivan

/ Najnovije