! / Milanović komentirao intervju Pupovca za naš portal: "On je žeton"

30. 03. 2021. u 06:58:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 4

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović komentirao je intervju koji je predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac dao portalu Radiosarajevo.ba.

Pupovac nam je, između ostalog, rekao kako se "u ovom slučaju ne može govoriti o uobičajenoj političkoj raspravi", jer "jezik koji koristi predsjednik Milanović onemogućava bilo koju vrstu rasprave".

Također je ustvrdio i kako predsjednik "koristi rječnik kulturnog rasizma prema BiH i Srbiji, što je vrlo vrlo opasno".

A, odgovor na ove navode, Milanović je dao na Facebooku u, kako su hrvatski mediji izvijestili, trećem Facebook statusu kojeg je objavio jučer.

"Plenkovićev žeton Pupovac opet si diže cijenu na inozemnom tržištu. Kako mu valuta kod kuće gubi na vrijednosti, putem sarajevskih medija sada po regiji širi svoju ustavobraniteljsku brigu za Hrvatsku.

Nije novost da se za sebe cjenka ako treba i na inozemnoj tezgi. Milorad, stari HDZov saučesnik još je u Sanaderovo doba izvježbao političku trgovinu, znajući kad treba priprijetiti ugledom Hrvatske i dobiti ekskluzivnu franšizu za zastupanje hrvatskih Srba", napisao je Milanović.

Jednom stečena, dodao je, "misli valjda, da je i doživotna".

"Suznog oka danas za sarajevske, sutra vjerojatno za beogradske medije prokazivat će Hrvatsku. Milorade, a kad si namjeravao prokazati korupcijske rabote vlasti u kojoj sjediš? Ako što možeš – i želiš – učiniti za svoju zemlju, eto ti prijedloga. A da, čekaš da ti cijena poraste", dodao je Milanović.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (5)