Zoki je ponovo nervozan: Plenković je ružan, Pupovac prljav, Jandroković zao...

5
Radiosarajevo.ba
Zoki je ponovo nervozan: Plenković je ružan, Pupovac prljav, Jandroković zao...
Foto: EPA-EFE / Zoran Milanović

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović u Rijeci je bio na otvorenju Dječje kuće u bivšem kompleksu Rikard Benčić, a nakon otvorenja odgovarao je na pitanja o izboru predsjednika Vrhovnog suda.

"Da, čuo sam. Moj Ured je predložio. Nije protuustavno, štogod govorio Šeks i njegovi kumovi", rekao je o izjavi Andreja Plenkovića o Zlati Đurđević, piše 24sata.hr.

"Moj predstojnik ureda je sastavio dopis DSV-u pa su oni odlučili raspisati javni poziv i to su i napravili. Te sekunde su krenuli u divljačku difamacije te osobe. Prvo Malenica, pa Bošnjaković... Od tog trenutka kreće pljuvanje i provlačenje po blatu Zlate Đurđević" rekao je.

"Svatko od tih likova ima jednu karakteristiku, prvi, Plenković je ružan. Ne mislim fizički. Ovo je takva seljačka i divljačka uvrede jedne žene koja nije napravila ništa - rekao je Milanović i nastavio kako je u toj situaciji Milorad Pupovac prljav.

"Gdje su Sanje Sarnavke i žene SDP-a u ovom trenutku?" pitao se. "Zadnji je koji smije govoriti da je ona padobranka. Što je učinila protivno zakonu? - pitao je.

"Gospođa Đurđević, ako ne odustane, a neće, a sve rade da odustane i zato je vrijeđaju. Sarnavka, gdje smo? Nitko se na to nije osvrnuo. To nije narikača, to je seljačka uvreda, to je srozavanje dostojanstva jedne ustanove", rekao je predsjednik i dodao da se ne tumači Biblija, već da se govori o aktima koje su pisali živi, zdravi i aktivni ljudi.

"Gospođa Đurđević je rekla da će se javiti na javni poziv, ukoliko ga bude. Čak i tu Plenković laže. Ona se usudila prihvatiti kad sam je kandidirao, nije pitala HDZ",  kazao je Milanović.

Dodao je da je treći - zao - Gordan Jandroković koji se danas 'autao'.

"On je danas rekao da je protiv Đurđević. Taj trenutak smo čekali, da netko od njih kaže kako je protiv nje",dodao je.

"Predsjednik Sabora, gospodin Jandroković je lažov. Koja je sljedeća gadarija koju ćete napraviti, gospodine predsjedniče Sabora", pita se Milanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije