Milanović: Dolazim u Mostar na obilježavanje osnivanja HVO-a

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Pogino do Mostara *** rvatska provociraj mamu svoju ***

Da se zna!

Supak jedan koje si to granice oznacio kao hrvatske? Postuj granice drzave BiH. U njoj nema hrvatskih granica.

Nema BiH tri nacije

BiH je nezavisna drzava clanica UN jos od 1992. Njena nacija je bosanskohercegovacka (Bosanska). Druge nacije u BiH mogubiti sano nacionalne manjine drugih drzava. BH stanovnistvo nema vecinski slavenskigen i nije zakarpatski narod Srbi ili Hrvati. Srbi i Hrvati u BiH su politicki narodi. Politicki “narod” je okupljen oko neke politicke ideje. U ovom slucaju velikodrzavnih ideja Srbije i Hrvatske, a protiv opstanka svoje pradjedovske postojbine. Sve je krenulo pritiskom velikih sila, pravljenjem kraljevine SHS kad je BiH bila skoro pa unistena. Danas imamo svoju domovinu, samostalnu, suverenu i treba se okrenuti njoj, njenom jacanju, skloniti pritiske komsija i susjeda na nacin da prihvatimo njenu bosansku naciju.

Tabasco

Rošavi dolazi,.. da se šta ne baci

che

Milanoviću , HVO je bila neprijateljska vojska u BiH . Ja sam protiv njih ratovao .

TNT

Treba i njega upisati na onaj spisak osoba kojim je zabranjen ulazak u BiH. A Mostar grad se nalazi je jos uvijek u BiH a ne u RH niti u HB.

ZATO, ZAVIJEKA LIJEPA NAŠA HERCEG BOSNA PONOSNA!!!

ZATO, ZAVIJEKA LIJEPA NAŠA HERCEG BOSNA PONOSNA!!! ZATO, ZAVIJEKA LIJEPA NAŠA HERCEG BOSNA PONOSNA!!! ZATO, ZAVIJEKA LIJEPA NAŠA HERCEG BOSNA PONOSNA!!! ZATO, ZAVIJEKA LIJEPA NAŠA HERCEG BOSNA PONOSNA!!!

Sa Bošnjama nezahvalnim samo oštro dobrodošao predsjedniče!

Panzer

Muslimani su nezahvalni,samo naprijed i dobrodošao

dolazi vam vaš nadređeni da vas handri u stolnom hrvatskom gradu mostaru!

Robot

Muha na govno, dje bi drugo

*** po običaju imaju slom živaca.Predsjednik Milanović loše djeluje na njihovo mentalno zdravlje

@Panzer

Bitno je da su dva eventualno tri autobusa Bosnjaka Katolika zahvalna Milanovicu ...

Mostar

HVO je Srbima slomio kicmu i spasio muslimane od novih pokolja, a zene im, djecu i starce transferirao u Hrvatsku. HVO je osloboditelj BiH

Ma, ko to nama želi blokirati Federaciju? Bolešnjačke stranke pokušale za(s)kočiti usvajanje proračuna, a sve s jednim islamećim ciljem:

Jučer se pak pokazalo kako Dom naroda nije nikakva zapreka funkcioniranju FBiH, ali i da SDA zapravo ima najviše četiri izaslanika u tom zakonodavnom tijelu, iako bi ih nominalno trebala imati sedam. Igranka stranaka okupljenih oko SDA prema kojoj je jučer na usvajanju proračuna trebalo “pokazati” kako je Dom naroda FBiH parlamentarni dom koji “koči” usvajanje zakona i drugih dokumenata nužnih za funkcioniranje Federacije doživio je totalni fijasko. Naime, Dom naroda FBiH jučer je potvrdio usvajanje entitetskog proračuna u iznosu od 5,6 milijardi maraka iako je većina bolešnjačkih izaslanika u ovom parlamentarnom domu bila protiv.

071

Ma reci ti nama radije da li su ti Rusi obećali platiti i sljedeću predizbornu kampanju?

Bujrum

Ponesi puno maramica da se mozete dobro isplakati za vasim bojovnicima koji polozise zivote za danasnje bogatune i tajkune.

Numo

HVO je Srbima slomio kicmu i spasio muslimane od novih pokolja, a zene im, djecu i starce transferirao u Hrvatsku. HVO je osloboditelj BiH ka Mostar jeste,oslobodilu ste i prozor od 300 bosnjackih civila,od toga 60 djece,i G,vakuf ste napola oslobidili od 150 civila od toga 30 djece.itd

333

Sve što mogu reći je da ne postoje dosadniji, ograničeniji i provincijalniji ljudi od desničara. Bože, koji tupeži.

333

@Zapadni Mostar A tebe glupost i seljakluk.

Pa

>>BiH je nezavisna drzava clanica UN jos od 1992. Njena nacija je bosanskohercegovacka (Bosanska). Druge nacije u BiH mogubiti sano nacionalne manjine drugih drzava. BH stanovnistvo nema vecinski slavenskigen i nije zakarpatski narod Srbi ili Hrvati. Srbi i Hrvati u BiH su politicki narodi. Politicki “narod” je okupljen oko neke politicke ideje. U ovom slucaju velikodrzavnih ideja Srbije i Hrvatske, a protiv opstanka svoje pradjedovske postojbine. Sve je krenulo pritiskom velikih sila, pravljenjem kraljevine SHS kad je BiH bila skoro pa unistena. Danas imamo svoju domovinu, samostalnu, suverenu i treba se okrenuti njoj, njenom jacanju, skloniti pritiske komsija i susjeda na nacin da prihvatimo njenu bosansku naciju. ka Nema BiH tri nacije<<Da ni u Hrvatskoj i Srbiji imaju jedna i nema drugih nacija samo manjine. Tamo nema Bošnjaka

@che

Milanoviću , HVO je bila neprijateljska vojska u BiH . Ja sam protiv njih ratovao . ka che<<Odakle iz dijaspore odnosno iz Francuske

@Panzer

Kao što se zahvaljuje u Hrvatskoj Hrvati Muslimani a u Srbiji Srbi Muslimani

@Panzer

Može biti samo autobus il bus Bosanaca Katolika

/ Najnovije