Makarska objavila koliko imaju gostiju: Ko je otjerao Bosance s plaža?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ne treba gledati porast u odnosu na godinu kada je citav svijet stao i nije putovao vec u odnosu na prethodne godine.

nasvasta

Ruski igraći krivousti ,ćviljavi i jajoliki uspjeli su u širenju mržnje između hrvata i bosanaca za svoj interes ,a protiv interesa hrvata i bosanaca ,eto vam hercegovci glavni izvršitelji ruskog sranja.

Wwa

KAD SU VAM ANAMO ONI DOLAZILI U TROSILI DNEVNO PO EUR-DVA, NAS STE TJERALI,A SAD KAD SU VAS ZAOBISLI, NAS ZOVETE. MI TROSIMO BEZ RACUNICE, ONI DNEVNO EUR. PA VIDITI KO VAS PAZI. A UZ TO, IZGRADOLI SMO SVE OD DUBROVNIKA DO SPLITA.

Sved

Svedjani? Ili da mozda i ti "Svedjani" nisu zapravo Bosanci? Dobar vic, "Sved" dosao autom iz Svedske u Makarsku? Hehe.

Rus-mir

Ruski igraći krivousti ,ćviljavi i jajoliki uspjeli su u širenju mržnje između hrvata i bosanaca za svoj interes ,a protiv interesa hrvata i bosanaca ,eto vam hercegovci glavni izvršitelji ruskog sranja. ka nasvasta Kojih bosanaca? Ni ime si nisi zapamtio, nesrećo! :Ili ste ga opet promijenili? :D

Dudek Krivousti Njofra

Puno je i ovo 10% ,ako nisu skutori skutori su do prije AGRESIJE bili tzv paradajz turisti,,bili nepoželjnu,sada ovo propisano Bosnjama eto vam..

Pipi

Bosance su otijerale ustacei vrijedjanje po svakoj osnovi i omalovazavanje, ooo vi nositelji fasistickih vrijednosti

Camil

Ne znam zašto svako malo objavljujete vijesti o posjećenosti Makarske rivijere? Svako može da bira gdje će da ide na godišnji odmor i da potroši svoje pare. Malo je onih koji ne moraju voditi računa o svakoj potrošenoj marki pa će tako većina skontati da će negdje drugo za tu potrošenu marku dobiti puno više. I tako se napravi finansijska selekcija gostiju .

Gost

U ratu ste bili najbrojniji po hrvatskim hotelima a vaša "ARBIH" je progonila Hrvate iz BiH u isto vrijeme.

Gost

Bila sam ove godine u Makarskoj inace zivim u Americi i jos sam pored moje dvoje djece odrasle dovela i dvoje amerikanaca .Toliko sam se razocarala sramota me je bilo kakvi su domaci ljudi pricalo se prvo na engleskom jeziku da bi ih neki domaci ismijavali zbog jezika i kakave su koze i odakle su ,odvela sam ih do restorana na rivi strsano ne ukusno konobari ne istrenirani nimalo ljubaznosti od hrane jedno je skoro zavrsilo u bolnici stomak ga je zabolio a o cijenama ne pricam .Iskreno nikada vise ne bi otisla u Makarsku otisla.

/ Najnovije