Kurti i Osmani još jednom optužili Srbiju za genocid: "Nećemo zaboraviti"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Danas se termin genocid nipodastava i svako ga koristi jer nema jasnu definiciju. Ubistvo sa namjerom unistenja jedne nacije na jednom prostoru. U prevodu ako u ratu ubijes jednu osobu moze da se smatra genocidom jer nije navedeno koliko tacno treba da bude zrtava. Optuzenog ne mozes teretiti jer ce on reci ubio sam ga bez namjere da unistim njegovu naciju na datom prostoru. Ko je osudjen a ko nije odlucuju svjetske sile a ne zakon.

Bosanac

Danas se termin genocid nipodastava i svako ga koristi jer nema jasnu definiciju. Ubistvo sa namjerom unistenja jedne nacije na jednom prostoru. U prevodu ako u ratu ubijes jednu osobu moze da se smatra genocidom jer nije navedeno koliko tacno treba da bude zrtava. Optuzenog ne mozes teretiti jer ce on reci ubio sam ga bez namjere da unistim njegovu naciju na datom prostoru. Ko je osudjen a ko nije odlucuju svjetske sile a ne zakon. ka Miki jebo ti svoju mater kurvu srpsku smrdljivu smrdis mrs u corinu smrdiju majku vam genocidnu zivotinjsku srpsku kurvu prljavu jebo ti porfirije decu i veru smrdljivu

Ti

Lijepe riječi su ukras!

To je narod sa antropoloskim,genetskim,deformiretom! Samo ih se 0,05%,/5 promila/ normalnih radja! To je na nivou statisticke greske! Morao bi im se u potpunosti resetovati genetski kod sto je prakticno nemoguce, da bi kicili na ostale narode!

.

/ Najnovije