Krvavi okršaj u hotelu na Badnjak: Mladić izboden nožem

0
Radiosarajevo.ba
Krvavi okršaj u hotelu na Badnjak: Mladić izboden nožem
Print Screen / Zagreb

U centru Zagreba jutros se dogodio incident, jedan je mladić drugoga napao nožem i povrijedio mu lijevu ruku. Svjedoci kažu, kako javlja HRT da se izbodeni mladić srušio.

Ubrzo je stigla hitna pomoć, a policija je napadača odvela. Policija obrađuje slučaj. Incident se dogodio u Ilici, blizu jednog od hostela u središtu grada

''Ne znamo točno što se dogodilo. Prema informacijama kojima zasad raspolažemo, došlo je do obračuna dva gosta hotela. Recepcionar je samo vidio da jedan od njih izlazi krvav iz lifta i odmah je pozvao policiju koja je odvela drugog gosta. Sada je tu policija i Hitna pomoć pa ćemo nakon očevida znati više'', kazali su za RTL.hr u hotelu Heritage. 

Svjedoci su ispričali kako su vidjeli da policija u lisicama odvodi mlađeg muškarca, prenosi 24sata. 

''Čula sam oko 9 veliku buku koja je dopirala s prvog kata hostela, žamor i trčanje. Nisam znala što se događa, a kasnije sam vidjela policiju", ispričala je prodavačica iz obližnjeg dućana''. 

Uskoro se očekuje više informacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije