Srbija: Velji Nevolji produžen pritvor

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realno

Kad su javno priznali samo jedan slučaj, onda je za očekivati da nezvanično ima toga tamo mnogo više.

Biznis od ljudetine (ljudskog mesa ubijenih i nestalih)

Među obiteljima svetosavskih teoloških divljaka i njihovih saučesnika sa Vučićem, u mnogim od beogradskih kuća koriste mašine za industrijsko mljevenje ljudskog mesa, pa se od toga prave i puštaju u domaću prodaju i u izvoz paštete “pekabeso”, konzervirane mesne nareske, salame, čevapi, pljeskavice, hamburgere, ražnjiće, viršle, suho meso, pice, škembiće i slično.

Ko zna

Možda prave i puštaju u prodaju na bazi ljudskih masnoća pakirane i supe (juhe) u kesicama.

Realno

Povijest je mnogo puta potvrdila da je bombardovanje po beogradskim kvartovima i infrastrukturi jedna od najefikasnijih metoda za obuzdavanje 99% svih, kako balkanskih tako i svjetskih problema.

Malo mračne matematike

Ako uzmemo ugrubo, u brojevima stradalih, da je zbog tariguzije (tzv srbije) u dva svjetska rata stradalo reda 100 miliona, a u nedavnim zemljotresima u Albaniji i Hrvatskoj ukupno reda 1000 žitelja, prostim matematskim dijeljenjem dobijamo kvantitativnu procijenu da tipični stanovnik ove planete ima oko stotinu hiljada (tisuća) puta veću šansu da nastrada zbog pomenute remetilačke tvorevine pod nadzorom beogradskih kadrova nego od zemljotresa. Ima li drugačijih procijena ?

/ Najnovije