Krcati klubovi u Budvi: Ulaz bez testa, svako veče se traži mjesto više

0
Radiosarajevo.ba
Krcati klubovi u Budvi: Ulaz bez testa, svako veče se traži mjesto više
Foto: Nova.rs / Klubovi u Budvi

„Nema mesta, sve je puno!“ riječi su koje iz minuta u minut ponavljaju hostese na ulazima u klubove u Budvi, svaku noć poslije 22 sata. Muzika je po zakonu, na otvorenom, dozvoljena do jedan sat iza ponoći, maske su obavezne, kao i distanca i potvrda o vakcinaciji ili negativan test na koronavirus, za sve prisutne.

Dokazi o zdravstvenom stanju, kao ni epidemiološke mjere, međutim, nikoga ne zanimaju, pa je tako novinarka Nove, u krcatim lokalima jedina imala masku na licu.

Koliko god se možda i trudili da održite fizičku distancu, to je nemoguće ako ste već ušli u klub, mada je i ispred, u nepreglednim redovima, ovakva ideja neizvodljiva.

Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Veliki dio Sarajeva bez vode zbog novog kvara!

Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Veliki dio Sarajeva bez vode zbog novog kvara!

Klubovi u Budvi - undefined

Foto: Nova.rs: Klubovi u Budvi

„Ne možete unutra, nemate rezervaciju“, „Sačekajte ispred dok neko ne izađe, pa onda upadajte“, „Ulazite samo ako imate kartu“…

U zavisnosti od kluba, u trenutno najposećenijem ljetovalištu u Crnoj Gori, ali i u gradu u kojem broj zaraženih koronavirusom vrtoglavo skače iz dana u dan, pa je tako sad blizu 600 inficiranih, na ulazima postoje brojna pravila, ali se nijedno od njih ne odnosi na mjere zaštite od zaraze.

„Svako veče je puno.Čini mi se da ko god da je na bini, u publici je krcato. Konobari jedva uspevaju da se provuku kroz masu i donesu piće. Što se nas tiče, ova sezona je definitivno uspela“ priča jedan od zaposlenih na ulazu u budvanski klub, u kojem se svako veče traži mjesto više, a muzika odzvanja obližnjom plažom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije