Kosovska ministrica "razotkrila" Vučića: "Srbija sprema vojnu agresiju na Balkanu"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

N

Barbarsko je to pleme sve... ako zelite bas tolko da stitite srbe sve ih u srbiju naselite i rahat. Imat cete jednonacionalnu drzavu. Ko vas napadne satarite ga sa zemljom. Koga vi naoadnete ni traga vam ne treba ostati

Miki

***

Pa da krene

***

FUJ clanak, cisti agitprop.

Dnovinaru, ne mogu ti reci "stidi se" jer ti nemas ne samo stida, nego nit inteligencije da se stidis. Ovako tendenciozno napisan clanak nisam vidjao svaki dan niti u doba komunizma.

***

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

****

Gh

Ma ja, samo vi koji stalno masete mapom velike albanije ne spremate agresiju na balkanu, nikako. Inace, schwartz je pravo albansko prezime. Vidi se da radite za svapske okupatore, kao i u drugom svjetskom ratu.

Kikiriki kospice

Ako iko zakuha da dodje do oruzja to je shqiptarija, najprljaviji igraci na Balkanu. Davno je receno da je raspad Jugoslavije poceo na Kosovu 1980-e i zavrsice se definitivno na Kosovu.

Jole

Srpska posla...neda njima sejtan mira

user1666425376

***

/ Najnovije