Komšija misli da je djevojčica Danka (2) oteta: 'Dijete nije moglo da propadne u zemlju'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Lela

Nije mi jasno kako je majka natocila vodu prljavu djetetu ,koja je tolike godine stajala u cjevovodu?To se niko zapitao nije.

Lela

Kako je majka mogla djetetu natociti prljavu vodu iz te kuce,koja je stajala u cjevovodu godinama?

HajHo

Majka je otišla do kola da uzme flašu s vodom jer je sin bio žedan, a voda u kući navodno zatvorena u toku zime kako cijevi ne bi zaledile. Okrenula se i vidjela da nema male..

HajHo

Dobedeš djecu malo na vikendicu gdje nema prometa, malo si opušteniji..u blizini nema bunara ni septičkih jama. Bara koja postoji je pretražena. Ili je neko oteo ili ju je majka prodala jer navodno u njenom telefonu su pronađene slike curice tog dana iz različitih uglova koje je obrisala kao i sve pozive. Saznat će se.

/ Najnovije