Kolinda Grabar Kitarović ima novo zanimanje: Predavat će na fakultetu?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zanimljivo je

da Balkanci odreda ne vole svoje sposobne i uspješne ljude. Sve će učiniti da ih kao reper odstrane iz političkog, i ne samo političkog, života. Samo bih vas podsjetio šta se sve pisalo o Mati Rimcu; te sin lopova, te on se samo igra s očevim novcem itd itd, a danas mu se firma procjenjuje na 5 milijardi dolara. Na redu je Plenković. Tako je to s Hrvatima. Srbi svoje ukokaju ili strpaju u zatvor. Mašala. BiH e po tom pitanju nešto razlikuje. Nesposobni kriminalni političari upravljaju državom u miru, bez uznemiravanja. Raj na zemlji, takorekuć. :)

Micky

Koji predmet? Milf-seksologija, prednosti oralne percepcije u srednjim godinama.

***

***

***

***

To je donekle istina.

da Balkanci odreda ne vole svoje sposobne i uspješne ljude. Sve će učiniti da ih kao reper odstrane iz političkog, i ne samo političkog, života. Samo bih vas podsjetio šta se sve pisalo o Mati Rimcu; te sin lopova, te on se samo igra s očevim novcem itd itd, a danas mu se firma procjenjuje na 5 milijardi dolara. Na redu je Plenković. Tako je to s Hrvatima. Srbi svoje ukokaju ili strpaju u zatvor. Mašala. BiH e po tom pitanju nešto razlikuje. Nesposobni kriminalni političari upravljaju državom u miru, bez uznemiravanja. Raj na zemlji, takorekuć. :) ka Zanimljivo je ....................... Ali ne ukokaju Srbi sve svoje takve! Ali zato Hrvati su vrlo skloni samokritici. Ja prvi. Ali to je iz zelje da se napreduje, bude performantniji. Konkretno za malog Rimca, pa tako i ti i jeste. Startao je na bazi toga sto mu je otac nesto predstavljao u rezimu. E sad, NIKO MU NE UMANJUJE DA JE USPJESAN BIZNISMEN! Ali startao je na cornutom.

/ Najnovije