Karma je čudo: Vrijeđao Srbe u Saboru pa mu na kući osvanulo 'U' i kukasti krst

Radiosarajevo.ba
Karma je čudo: Vrijeđao Srbe u Saboru pa mu na kući osvanulo 'U' i kukasti krst
Foto: Šibenik.in / Zekanović na mjestu incidenta

Kukasti krst i slovo 'U' osvanuli su jutros na kući hrvatskog saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića (HRAST) u šibenskom Varošu, u starom dijelu grada.

Grafiti na ulaznim vratima Zekanovićeve obiteljske kuće pojavili su se jutros između 9.15 i 9.30 sati, izvještava Šibenik.in.

"Kad sam se vratio iz trgovine boja na vratimo se još bila cijedila", rekao je Zekanović, koji je pred kućom stajao u društvu dva policajca.

"Ovo je moja obiteljska kuća u kojoj živim sa suprugom, tri kćeri i majkom. Definitivno se radi o napadu na izabranog hrvatskog zastupnika u Hrvatski sabor, što je jedan ozbiljan presedan. Ja zapravo ne znam da je u 30 godina hrvatske države bilo ovakvih slučajeva, da se nekom zastupniku na ovaj način prijeti i da mu se uništava imovina", rekao je Zekanović i dodao da je njegovoj majci pozlilo.

Zanimljivo da se incident desio dan nakon što je u hrvatskom Saboru Hrvoje Zekanović izvrijeđao zastupnike srpske nacionalne manjine, posebno Milorada Pupovca, zbog čega su zastupnici napustili sabornicu.

"Zanima me hoće li biti reakcije svih onih koji su se digli na zadnje noge kada je Milorad Pupovac pogođen limunom, što sam osobno osudio. Zanima me hoće li ova priča biti zaboravljena poput svastike na Poljudu", zapitao se Zekanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije