Jurić o Lečiću: Šokiran sam. Maksimalna kazna ako se dokaže silovanje

3
Radiosarajevo.ba
Jurić o Lečiću: Šokiran sam. Maksimalna kazna ako se dokaže silovanje
Print Screen / Igor Jurić o Branislavu Lečiću

Igor Jurić, direktor fondacije "Tijana Jurić", u izjavi za Nova.rs prokomentarisao je navode da je glumac Branislav Lečić, koji je jedan od ambasadora fondacije "Tijana Jurić", silovao svoju mlađu koleginicu Danijelu Štajnfeld.

Igor je ispričao da je zbog saznanja ostao šokiran, te tvrdi da ukoliko se dokaže da je Branislav zaista kriv očekuje maksimalnu kaznu.

“U najmanju ruku sam šokiran kad sam pročitao vest. Gospodin Lečić je od 2015. godine bio tu s nama, podržavao sve naše aktivnosti od tih kulturnih koje smo održavali. Dva puta je bio gost u Bajmoku i napisao jednu lepu pesmu za Tijanu, pa mi je zbog toga teško da to nekako povežem s njim.

S druge strane, ja kao osoba koja se bori protiv nasilja nad decom i ženama ne smem da budem pristrasan i uvek sam na strani žrtve. Lično poznajem Branislava i zato kažem da sam šokiran zbog svega. Još uvek se nisam čuo s njim, ali smo za sada njegove ime uklonili sa sajta fondacije “Tijane Jurić”, ali bih bio najsrećniji da njegovo ime tamo i vratimo.

Ukoliko se dokaže da je Branislav kriv, ja ću normalno svim srcem biti na stranu žrtve. Naravno, u skladu s tim, opet naglašavam, ako se dokaže da je čovek kriv, očekujem maksimalno strogu kaznu. Zakon mora biti isti za sve. Mi ćemo u budućnosti povesti računa o tome ko će i da li postati naš amabsador, jer se danas nikome ne može verovati.

Ja sam imao već susret s ljudima koji su bili zlostavljači, ali su na neki način želeli da se približe našoj fondaciji kako bi imali alibi”, završava Jurić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije