Josipović: Komšić je neupitan član Predsjedništva BiH, ne može Hrvatska odlučivati umjesto BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gogo

Napokon jedan pametan i realan komentar...

miki

kada se zarati prvo će se realizirati rečenica milanovića: Mi znamo u kojim dijelovima Bosn i Hercegovine žive Hrvati. Ne govori istinu bivši predsjednik Josipović kada kaže da ne zna nikoga ko ne bi prisvojio dijelove BiH ili ne želi treći entitet.

Pametnjakovic

BiH ustavni izborni zakon su potpisali svi učesnici u Daytonu i prema tome je legalan i legitiman.U hrvatskoj se naprotiv parlament i predsjednik biraju totalno nelegalno i neligitimno; hrvatski parlament i predsjednika osim građana hrvatske biraju hrvati iz cijeloga svijeta i BiH od kojih mnogi nikad nisu živjeli u hrvatskoj. Dakle nazalost nema tko,ali bi hrvatsku trebalo tužiti za uplitanje u zakone BiH koja je suverena samostalna država i nikakav plenkovic ili bilo ko drugi nema pravo se uplitati i nepoštivati BiH.

Lignjoslave

Jesu li bosanski katolici hrvatska iredenta? Ako jesu vodi ih u maticu nije ti ovo Jugoslavija. Kad smo vec kod zajednicke drzave juznih slavena, kako to da kurojejsija zadrzava sve sto joj ide u korist iz te drzavne zajednice a Bosni brani toboze braneci pseudoreformisane jevreje sa hrvatskom nacijom iz katolicanstva?

Ma, pitanje je sta je on ZAPRAVO kazao.

A sto vi kao medij izvrcete i time sirite propagandu i razdor ozmedju Hrvata i Muslimana.

Ma nemoj

A sto vi kao medij izvrcete i time sirite propagandu i razdor ozmedju Hrvata i Muslimana. ka Ma, pitanje je sta je on ZAPRAVO kazao. To ko biva hrvati su slaveni koji su sacuvali rasnu cistotu preko krscanstva a slaveni koji su presli na islam prodali rasu iz pohlepe i postali semiti? P..zda ti ma..twrna nacisticka.

A tebi:

>>To ko biva hrvati su slaveni koji su sacuvali rasnu cistotu preko krscanstva a slaveni koji su presli na islam prodali rasu iz pohlepe i postali semiti? ...............P..zda ti ma..twrna isl*mist*cka. P..zda ti ma..twrna nacisticka. ka Ma nemoj<<

BRKICA

***

/ Najnovije