Poznata voditeljka objavila poruke koje joj je slao Branislav Lečić

Radiosarajevo.ba
Poznata voditeljka objavila poruke koje joj je slao Branislav Lečić
Print Screen / Hristina Stojiljković

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld objavila da ju je poznati glumac Branislav Lečić silovao kada je imala samo 21 godinu, sada se na društvenim mrežama oglasila voditeljka i novinarka Hristina Stojiljković i podijelila poruke koje tvrdi da joj je on slao prije dvije godine.

„Izvolite, prvo Lečićev očigledno ustaljeni manir da se postavlja kao da ti zapravo čini ogromnu čast što si mu se dopala“, napisala je Hristina na svom Twitter profilu.

„A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora“, dodala je voditeljka.

„Hristina, ne mogu da ti odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima i pamet i erotiku, a to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo. Pozdrav“ pisalo je u jednoj od poruka, koje joj je, kako tvrdi, slao Lečić.

Poruke Branislava Lečića - undefined

Print Screen: Poruke Branislava Lečića

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila da je silovana, dok je javnost tek juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to. Zbog ovog događaja Danijela je riješila da se preseli za Ameriku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije