Jelena Karleuša kao Milorad Dodik: Kako je nekad govorila o genocidu u Srebrenici, a šta radi danas

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki riki

***

Sarajevo_1991

***

miki

ovo je Rezolucija o sjećanju na genocid. Ne može biti ništa plemenito ko se bori protiv toga

Nadimak...

Iskreno od prostitutke ciju je koku vidjelo citav svijet mi uopste tesko ne pada ovakvo razmisljanje...prostitutka jednom prostitutka zauvijek...

Samke

***

87649167

***

Velika ocekivanja

Šta ce jadna kareuša... ostarila, arapima babe nisu zanimljive, istjerali je sa granda, niko je ne zove nigdje.. Valja kredite vracat.. Ovako se malo ušlepaj uz vlast pa ce biti i spotova po pinku, a mozda bude i kakva savjetnička pozicija .. Nije svako Milan Mladenovic..

Ama ...

... koga je briga sta vrlo losa pevaljka ima reci o bilo cemu?

Guest

***

Fasista

***

Ghf

ZABRANITI I BOJKOTOVATI JOJ SVE KONCERTE. FUJ ....

IVA

KAO DA JE DODIK PRAVIO KAMELEONI I LUDJACI

Adahot98

Financiski interes

***

***

Fasista

Lijepe riječi su ukras!

Brzi

Svako bi trebao poznavati dobro svoj posao i profesionalac da bi mogao komentarisati nesto ili nekoga ja mislim da Krleusa niti je profesinalac niti sta zna obicna jedna sponzorusa i nezna nista od muzike a kamo li od cega drugog.

Derim

Pitajte drugu kuju , Fahretu , sta misli o rezoluciji, pa ce te dobiti isti odgovor. Aonda recite onom glupom majmunu sa Face tv, da ih opet pozove u goste. E moj glupi Bosnjo, nikad tobe doci neces.

Vlasi su to

Konacno su dobili etiketu po kojoj ce biti prepoznatljivi u cijelom svijetu!

Xyz

To je jeca besna zbog Vranesa I na pici mladesa ...SIKTER hahahahahahaha

***

***

/ Najnovije