Jadranka Kosor zgrožena govorom mržnje: "Krug zla neprekidno se zatvara"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

K.rcusviracica

Podsjetimo

Nema dobrih i loshih naroda. Kad su u pitanju minimumi zajednichkih interesa, postoje dobri i loshi iskljuchivo u smislu drzhava i po tom pitanju situacija funkcionira upravo ovako: sve zemlje su dobre osim remetilachkog faktora tariguzije (tzv.srbije). Jedno su informacije koje se plasiraju iz javnih i polu javnih izvora i koje opisuju sliku tenzija iz razloga o kojima namijerno u ovom trenutku nechemo govoriti. Ali u tihim privatnim razgovorima među pripadnicima obavjeshtajnih sluzbi kruze priche o tome da tariguzisti (drzavljani takozvane srbije) jednostavno kazano stvaraju previshe mnogo problema po cijelom svijetu. To je jasno potvrdio i preduhitreni pokushaj pomenutih ekstremista da tokom međunarodne sportske olimpijade mladih EYOF 2019-e u Sarajevu, plavnim valom rijeke Miljacke potope Sarajevo (zajedno sa naseljima Lukavica, Vojkovichi i cijela Dobrinja) i tako pobiju grad zajedno sa mladim sportistima i navijachima iz cijelog svijeta.

Nozevi

Prema pisanju tajnih izvjestioca Budapest insider-a, razbuktali gradjanski rat zasnovan na stoljetnoj međunacionalnoj netrpeljivosti svetosavskih ekstremista protiv drugog i drugachijeg po beogradskim ulicama kao i po ostatku Tariguzije (takozvane srbije) poprimio je takve razmjere da tariguzisti usput nozhevima bushe gume motornih vozila stranih registarskih tablica, posebno onih koja imaju oznake Hrvatske, BiH, CrnoGore, Kosova, Albanije, Makedonije, Rumunije, Bugarske, i Mađarske onako da zbadaju odmah bochno jedan ili dva prsta iznad felge (gdje je guma najtanja). Ako se pri tom ukazhe moguchnost da uhvate i zhivo ljudsko meso, izbadaju i kolju se josh i međusobno, te bacaju jedni druge kroz prozore nebodera, a policija se pravi kao da nevidi i neprimijechuje.

Iz arhive

Okorijeli, bogati i prebogati svetosavski ekstremisti i popagandisti te ratni zločinci kalibra smederevskih (beogradskih) tariguzista poput Ivice Dachicha i Sinishe Malog forsiraju nekakve sporedne shupljake sa ciljem prikrivanja personalnih koristoljubivih i etnichki motiviranih umorstava svojih komshija i sugrađana poput nekad mnogobrojnih potomaka multikonfesionalnih brakova poput hrvatsko jevrejskog Andrije Hebranga 1949-e, bugarsko mađarske Lili Abadijeve 1946-e, te rumunsko sandzacke trudnice Gete Kučević 1920-e sa plodom u njoj, kao i rusko americhke Josephine Hruschov 2020-e.

Gost

Kome je bitno što kaže ova ocvala gospođa?

Istoricar

Hrvati su jedan mali iskopleksirani evropski narod koji svoj snagu crpi iz podrske Vatkina i Njemacke. Kad nema tu podrsku, sakriju se u misiju rupu. Jadni i bjedni da tesko to mogu da shvate.

Džasmin

Nisam znao da srbi imaju sa napadom tri voza u Madridu pa napad na časopis u Parizu pa samoubilački napad u Briselu pa opet oružani i samoubilački napad u Parizu pa Amerika pa poziv za napade širom evrope e ovi srbi baš prave probleme

Hu Hu

Nisam znao da srbi imaju sa napadom tri voza u Madridu pa napad na časopis u Parizu pa samoubilački napad u Briselu pa opet oružani i samoubilački napad u Parizu pa Amerika pa poziv za napade širom evrope e ovi srbi baš prave probleme ka Džasmin A znas li koliko su hiljada nevinih ljudi, zena i djece poubijali islamski teroristi, npr. oni tvoji sto uzivaju u Vojkovicima. Ili koliko su Srba ubili tokom rata? Imas li tu evidenciju, idiote?

Džasmin

A da ja nisam srbin a moj brat i otac su se borili u Armiji BiH

Da

Zgrožena?! Pa takva politika u Hrvatskoj je od '91.! Otkako su nacionalisti, HDZ, došli na vlast, a ni ostale opozicione stranke u Hrvatskoj, nisu bolje. Srbi su progonjeni, i ubijani, kao i u 2.svjetskom ratu. To bi im se desilo i u BiH, da nije bilo Republike Srpske. To im se spremalo, ali su u BiH, ovaj put ustaše osujećene!

/ Najnovije