Jadranka Kosor objavila tvit koji će u vama probuditi emocije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oprez

Jedna od skrivenih i potencijalno vrlo opasnih situacija je upravo ta da beogradski kadrovi pod izgovorom izgradnje malih hidrocentrala na teritoriji Bosne i Hercegovine planiraju uzvodno (iznad lokacije boračkog jezera) izgraditi vještačku branu u kojoj bi prikupljali vodu koju bi onda naknadno tihijski pustili i tako izazvali plavni val na rijeci Neretvi koji bi mogao razoriti naseobine Konjic, Jablanicu, Mostar, Počitelj, Čapljinu, te u Hrvatskoj Metković i luku Ploče iz koje bi vještački cunami potopio oba Drvenika, Trpanjanj na pelješkom poluotoku i Šućuraj na hvarskom otoku.

Oprez 2

Osim toga, imati na umu da niti jedna jedina brana bilo koje hidrocentrale na rijeci Neretvi nije projektovana ni konstruirana za nagli porast mehaničke dinamičke energije bilo kojeg tipa.

Podsjetnik

Imati na umu da su beogradski kadrovi na sličan način organizirali zloupotrebu brane hidrocentrale Peruča na rijeci Cetini 1993-e u svrhe izazivanja hidrostatičkog udara koji bi između ostalog zbrisao misto Omiš u Dalmaciji.

N.G

Haha to me posjeti kad je ono Murat htjeo da digne branu u zrak a ovi govorili nemoj Murate

Gost

Pa vi otvoreno kažete žašto ovu babu često prenosite. Zato što pljuje po političarima iz RH. Jadni ste.

Slava Storonci

"...u kojima zna kritikovati politiku pojedinih zlobnika iz "Lijepe naše" prema našoj zemlji".Pretenciozno rečeno. Radi se o ignorriranju DIJELa bh politike, koja se neprijateljski odnosi prema bh Hrvatima, a oni su istog nacionalnog korpusa. Tako će biti dok god s Komšićem kradu poziciju koja pripada Hrvatima. Ima i drugih stvari, ali je rečeno dovoljno za ovu priliku.

/ Najnovije