Jadranka Kosor objavila tvit koji će u vama probuditi emocije

6
Radiosarajevo.ba
Jadranka Kosor objavila tvit koji će u vama probuditi emocije
Printscreen / Jadranka Kosor

Jadranka Kosor, bivša premijerka Hrvatske i velika prijateljica Bosne i Hercegovine, često se oglasi na svom Twitter profilu.

Nekada nam zna predložiti recept za ručak, ponekad komentira aktuelna politička dešavanja u Hrvatskoj i BiH, u kojima zna kritikovati politiku pojedinih zlobnika iz "Lijepe naše" prema našoj zemlji.

Jutros je odlučila da sa svojim pratiteljima na Twitteru podijeli emotivnu poruku, koja svakako može mnogima popraviti dan.

Svakako je mislila na sve one koji su posljednjih dana ostali bez krova nad glavom nakon silnih zemljotresa oko Petrinje i Siska, ali i sve one koji se bore da im osiguraju živote dostojne čovjeka.

"Samo mirnu noć bez osluškivanja, tjeskobe i strepnje, želim. I mnogi od vas. Odjednom se kriteriji o tome što je važno u životu, mijenjaju. U mislima u svakoj minuti s onima kojima je najteže i danas, želim vam dobar dan", napisala je Kosor u svom tweetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije