Jadranka Kosor o neustavnom danu RS: "Ne u ime mnogih od nas..."

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

2223

Dali Srbija, Rusija, Francuska ili Madjarska slave neustavne dane. Ali salju svoje izaslanike na proslave drugih. Ili BRCKO, KOJE NE PRIPADA RS NITI CE IKADA PRIPADATI, , SLAVI NEUSTAVNI DAN. BOZE SACUVAJ.

Gusjeničar

Iduće godine slavimo 31.svibanj dan proglašenja Republike Srpske Krajine. Imamo podršku i hrvatskih vlasti.

Koel

Ima ko ce te zaustaviti milorade imaa isti oni koji zaustavise karadzica i milosevica spremi traktor nemoj bjezati opsti rat se sprema na proljece mart-april

Mirza Tvica

ovo je prava zamjena teza. Ako je išta sinonim ustaškoj NDH to je republika srpska. Isti cilj i metod korišteni su u nastanku obje paradržave. Etničko čišćenje, teški ratni zločini protiv civila i genocid i ekskluzivna država jednog naroda. Jedino po čemu se republika srpska razlikuje od NDH je što u oni još u svoju metodiku uvrstili i rušenje gradova (urbicid) i paljenje biblioteka i nacionalnih arhiva.

Knez

Јадранка клошарка истерала Српску децу отела им стан бог ће еу за то нењудско дело казнити,она је у својој земљи небитна због тог учињеног дела.

/ Najnovije