Izvinjenje sa RTS-a nakon skandala u kojem je dječak Abdulah iz Novog Pazara izostavljen s postolja

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

🔥🔥🔥🔥

Čuj Abdulah zar ima Muslimana u Srbiji?

***

***

IVA

VUCICEVA FA.ISTICKA SRBIJA KOJA SLAVI ZLOCINCE,UBICE I KRIMINALCE A KOJU PODRZAVA RS OVAKVU!

🔥🔥🔥🔥

VUCICEVA FA.ISTICKA SRBIJA KOJA SLAVI ZLOCINCE,UBICE I KRIMINALCE A KOJU PODRZAVA RS OVAKVU! ka IVA Jel u tu fa.ističku Srbiju spada i Abdulah i njegova porodica

Abraham Linkoln ti poručio da začepiš

VUCICEVA FA.ISTICKA SRBIJA KOJA SLAVI ZLOCINCE,UBICE I KRIMINALCE A KOJU PODRZAVA RS OVAKVU! ka IVA ... ako nemaš šta pametno reći

Ddd

***

Borac sa Žuči

U Srbiji je ukinut pojam srbijanac, a uveden je pojam srbin. Mali nije srbin i organizatoru je napravio problem. Da gledaoci i drugi nisu skontali što Vučićev organizator radi u ovoj aparthejd državi to bi glat prošlo. Ukidanjem pojma srbijanac uvedena je aparthejd tvorevina zvana Srbija.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Mujo

... ako nemaš šta pametno reći ka Abraham Linkoln ti poručio da začepiš Zločinci ostaju zlocinci

Ne pijem dok Paja vozi

***

Odgovor dalibu sa žuči

>>U Srbiji je ukinut pojam srbijanac, a uveden je pojam srbin. Mali nije srbin i organizatoru je napravio problem. Da gledaoci i drugi nisu skontali što Vučićev organizator radi u ovoj aparthejd državi to bi glat prošlo. Ukidanjem pojma srbijanac uvedena je aparthejd tvorevina zvana Srbija. ka Borac sa Žu Kakav Srbijanac? Šta lupetaš? Ustavom Srbije lijepo piše da je Republika Srbija država Srba bez obzira gdje živjeli i svih ostalih nacionalnih manjina koji žive u Srbiji. Dakle ,npr. Mađar koji ima srpsko državljanstvo tj. državljanstvo Republike Srbije je i dalje Mađar. Da li si Srbin ,Mađar,Hrvat određuje porodica iz koje potičeš,a ne državljanstvo koje imaš niti država u kojoj si rođen. Ili ti možda misliš da bi bio Kinez da si tamo kojim slučajem rođen ili da po nekom osnovu imaš njihovo državljanstvo?

Odgovor dalibu

Zločinci ostaju zlocinci ka Mujo E Mujaga trebao si davno naučiti da nije bitno šta se kaže,nego ko kaže.

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije