Ivan Ivanović poslao žestoku poruku Aleksandru Vučiću

6
Radiosarajevo.ba
Ivan Ivanović poslao žestoku poruku Aleksandru Vučiću
Nova.rs/Screenshot / Aleksandar Vučić - Ivan Ivanović

Voditelj Ivan Ivanović reagirao je na Twitteru povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da će neko iz vlasti primiti vakcinu kao signal da je ona valjana.

Autor popularne emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem usput je pitao vlast da li su “drpili 187 komada” vakcina, aludirajući na broj vakcina koje su do sada stigle u Srbiju.

“Ma nemoguće da će se prvo vakcinisati neko iz vlasti. Pa druže, zabole nas kakva je, mi je nećemo videti još godinu dana. A do tada ćemo već čuti kakva je. Nego, da l’ ste drpili onih 187 komada”, napisao je Ivanović na Twitteru podelivši uz svoju objavu vest o tome da će sutra neko iz vlasti primiti vakcinu. 

Podsjetimo, predsjednik Srbije najavio je da sutra počinje vakcinacija Pfizerovom vakcinom. On je rekao da će vakcinacija krenuti od staračkih domova i da će neko iz vlasti primiti vakcinu, kao signal da je ona valjana.

“Da li ću to biti ja, Ana Brnabić ili Darija Kisić Tepavčević, videćemo”, rekao je Vučić novinarima u Golubincima.

“Nekoga od nas ćemo da ostavimo za drugu, da pokažemo ljudima da je dobra svaka vakcina koju naš zdravstveni sistem dobije”, rekao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije