Ispovijest majke preminulog sina kojeg je liječio Miroljub Petrović: “Mog djeteta više nema”

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

.......

Maksimalan

Ko ovoj budali vijeruje nemogu da zamislim,

Kamidan...

Ovakvi i slični su oni koji ne vjeruju u zvaničnu medicinu, vjeruju u ravnu zemlju, vjeruju da neko želi da pobije ljude, da ih chipuje, vjeruju da Korona ne postoji, virusi općenito, ne vjeruju da smo bili na mjesecu, obožavaju Putina i Trumpa, Orbana i sličnu desničarsku bagru, vjeruju da 5G mreža širi virus...itd.

Dvije strane istine

Protiv sam nadrilijecnistva, ali protiv sam i tzv. ¨¨medicinske znanosti¨¨ koja ne zna izlijecit ni jednu ozbiljniju bolest. Sve sto lijecnici znaju, je propisivat kojekakove otrove koji ti pomognu 30% na onom sto ti je problem, ali i uniste zausput 2-3 vitalne stvari. Kljuc je u zdravom zivotu (kretanje, fizicki rad, sport, zivotna higijena, IZBJEGAVANJE STRESA....) a tu se podrazumijeva i zdrava ishrana.? Ostalo je sudbina i u bozjim rukama sto bi se ono reklo... A nit ovaj sa 36 tinktura koje prodaje za pare (!!), a niti diplomirani streberi i naucivaci gotovih tvrdnji (bez da se upitaju jesu li istinite) nemaju pojma. Ovaj nadrilijecnik barem nije opasan, samo ga preskocis u zivotu. Ovi drugi jesu opasni, preko njih vladaju okultne oligarhije, covid-fasisti itd...

Evo ih i ovdje...

.....brane ovakve. Medicina bezvrijedna? Koji su ovo bilmezi, antivaxeri, konspiratori, trumpovci-putinovci, ravnozemljasi, 5G-glupsoni! Medicina nije izlijecila nista u zadnjih 100 godina?? Zdrava hrana lijeci sve?? Sve je krenulo nizbrdo kad se mahala docepala Facebooka i pocela upijati sve sto se tamo plasira. Ne vjeruju ni da im se vlastito dupe topi na 40C, i to je laz, sve je OK sa globalnom klimom!? Sumrak civilizacije...

Goebbelsov sistem....

Samo kad vidis ovdje komentare...¨¨ko drukcije kaze, taj klevece i laze¨¨ :)), pa cim ne vjerujes u ¨¨oficijelnu medicinu¨¨ i korona izmisljotinu, odmah si ti i ravnozemljas jelte :)) i protiv 5G i chemtrailovac i sta ti ja znam sta jos... :)) Dragi moji pocetnici, taj vas sistem diskreditiranja je izumio Goebbels. Ja osobno, ne bih na vasem mjestu usvajao ideje jednog od stupova Treceg Reicha, e sad ne znam za vas, izgleda da vam to ne smeta (iz odredjenih razloga, hehe)? :))

/ Najnovije