Ispovijest Afganistanke koja tvrdi da je zlostavljala hrvatska granična policija

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Ma daaaaj stavio joj noz pod grlo??!! Ona zaboravila da je otisla iz Afganistana. Ma dajte ne njake

Katy "promicateljko"..

..dodji da ti ja stavim nesto pod grlo...ali ne smijes nikome pricati..OK?

"evropske vrijednosti na djelu"

Nema šta, pravi predstavnici evropskih vrijednosti.

Katy

Neka hvala . Stavljaj ko zeli da mu stavljas i nemoj nikom pricati. Koji kreten.!! Takvi kao ti su nazalost nasa realnost..

@kiti

Kao ova nesretnica iz Afganistana je imala izbora? Ono što drugome želiš a za sebe izostavljaš. Da stvar bude još gora podržavaš ovakva ponašanja rvatske policije. Za koji dan kad se sazna za novi slučaj zlostavljanja i silovanja, svi mediji će brujati danima. Ovako kao ona iz Afganistana ne zaslužuje da je se tretira kao ljudsko biće samo zato što je muslimanka?

/ Najnovije