Incident na Jadranu: "Nazvala me muslimančinom i svinjom, njen sin mi je prijetio!"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

Taman ste se našli oboje, isti mentalitet

Zaostrog

Trebao si ga roknuti

Boom

Samo jedno pitanje ako se nisu upoznali kako oni znaju da je musliman pa su ga vređali. Ja ne brani ni ovu porodicu ovo je nešto više nego što pričaju

Habuhabuhabu

I kakve to veze ima sa islamom?

Betty Boop

Samo jedno pitanje ako se nisu upoznali kako oni znaju da je musliman pa su ga vređali. Ja ne brani ni ovu porodicu ovo je nešto više nego što pričaju ka Boom Aaaaa, pa zive tu trideset godina kako se ne bi znali. Pa nije Silba Menhetn.

Džasmin

Nikakve

Dudek Krivousti Njofra

Bošnjo ne daj SE....nemoj SAMO raditi ...malo prosaraj... Nemoj otocanke da poste nisu navikle na takve...šta će ti tu tboja zena..

ja

Vakcinisala se garant, isteko rok vakcini pa poludila :) :) :)

Duduk

Pa jesu zaostali u Sarajevu se odmah vade pištolji i puca

JC

Trebao si ga roknuti ka Zaostrog Pa sin joj je to, gdje će djete da roka, pa nije ni došao da roka, nego da radi...

/ Najnovije