Hrvatski ministar o Lavrovu: Otkrio sam njegovu toplu dušu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Topla braca...

Latini

Pokvareni i licemjerni!

Latini

A kad ti podigne tri prstica odi u Vukavar pa mu digni spomenik!

N.G

To što podigo tri prsta možda rekao tri pive za van

kukac

Vidio bi ti "toplu dusu" da vam njemacka nije otjerala srbe

Podsjetnik

Jel se Lavrov izvinuo ili pokajao za potporu u UN-u šumadijsko-beogradskim genocidašima protiv hrvatskog Vukovara, bosanske Srebrenice i kosovskog Leskovca ?

Hdz

Idi pred majke Vukovara oni su im sinove i očeve ubijali. Ludi katolici nikad na zelenu granu.

Lako je tuđom čunom gloginje mlatiti

U teoriji ovakvo sarkastično izrugivanje u stereo tehnici može proći, ali u praksi Janez Janša u Mariboru (Slovenija) bi im obojici odrezao svakom po tri prsta sa desne ruke, u Splitu bi ih policija obojicu kastrirala, a u Zadru bi svaki fasovao po jedan udarac maljem u glavu tako da im lobanje puknu poput natrulih lubenica.

Guest

NIJE OVO ČUDNO OD HRVATSKE. OVO JE PORAZ NATO SAVEZA I EVROPSKE UNIJE ČIJA JE HRVATSKA ČLANICA. SRAMNO KLEČANJE PRED LAVROVOM JE STVARNOST HRVATSKE POLITIKE. PA SAD NATO I EU MOGU VIDJETI ŠTA JE HRVATSKA.

N.G

Jaooo poznato je hrvatska hrabrost čitam novine o tome.A da bi oni uradili da je 10 na 1 ili ako je 1na 1 onda ovaj mora biti bolestan još sa strane za svaki slučaj 3 hrabri splićani i zadrani

@

Hrvatski ministar o Lavrovu: Otkrio sam njegovu toplu dušu...mogao si mu jos sto sta otvoriti..pa i brojeve telefona tzmijenjati.!! :)

hrkljus

"Hrvatski ministar o Lavrovu: Otkrio sam njegovu toplu dušu".... a i anus..

Iha, iha

Ljubomorni ste što su Hrvati pametniji od vas. Komšić i Džaferović su vas, glupe bošnje, baš nategnuli. Budale, kako ste prevareni!!! Magarci glupi, to ste vi!!!

/ Najnovije