Hrvatska obnavlja kasarnu u blizini granice sa Srbijom: Stižu moćni Bradleyji

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E, oprosti, ali:

¨protivvazdušne odbrane¨ - to ces nac malo dalje na istoku, kod brace Srba. Ne moras daleko, tu je to blizu... Kod nas, pak, imas protuzracnu obranu, pa eto kako volis.

Kad već prevodimo na hrvatski

mehanizirana bojna, topničko-raketna pukovnija, inženjerijska bojna

Tuga i muka od života

Za ovog Karaklajića gore>> Dođeš tu na sarajevski portal i učiš nas hrvatskom pravopisu. Kakav nesretnik, agresivac i balvan moraš da budeš!

Pa dedo ti u domobranima bio,

Za ovog Karaklajića gore Dođeš tu na sarajevski portal i učiš nas hrvatskom pravopisu. Kakav nesretnik, agresivac i balvan moraš da budeš! ka Tuga i muka od života ................. da ne kazem mozda i u U.... Pisali ste se Hrvati do prije 40 godina.... I kolika tuga i jad od covjeka moras biti da na to zatvaras oci i stovise mrzis korijene....a, Karahamzihadzimehmedovicu? A ja sam ponosni Sarajlija i Hrvat sam i zahtijevam svoja prava i na sarajevskom (dakle i mojem) portalu. A ti pati od mrznje.........

Sve ti se pobrkalo

................. da ne kazem mozda i u U.... Pisali ste se Hrvati do prije 40 godina.... I kolika tuga i jad od covjeka moras biti da na to zatvaras oci i stovise mrzis korijene....a, Karahamzihadzimehmedovicu? A ja sam ponosni Sarajlija i Hrvat sam i zahtijevam svoja prava i na sarajevskom (dakle i mojem) portalu. A ti pati od mrznje......... ka Pa dedo ti u domobranima bio, Bka, bla,bla, blaaaa.... Budalice, a ko ti prava uskraćuje? Vidiš, ne bori se na takav način za svoja prava. Ne mora novinar, koji je sarajlija i nije Hrvat, da piše prema tvojim željama na sarajevskom portalu koji je malo i njegov.

Riječ od tri slova

................. da ne kazem mozda i u U.... Pisali ste se Hrvati do prije 40 godina.... I kolika tuga i jad od covjeka moras biti da na to zatvaras oci i stovise mrzis korijene....a, Karahamzihadzimehmedovicu? A ja sam ponosni Sarajlija i Hrvat sam i zahtijevam svoja prava i na sarajevskom (dakle i mojem) portalu. A ti pati od mrznje......... ka Pa dedo ti u domobranima bio, I još nešto "sarajlijo" nauči onda taj hrvatski jezik kako spada ne. Nauči da se sarajlija, zagrepcanec, beograđanin itd. piše malim slovom. Mooooj Karaklajiću.

Naprotiv, bilo bi pozeljno i takticno!

Bka, bla,bla, blaaaa.... Budalice, a ko ti prava uskraćuje? Vidiš, ne bori se na takav način za svoja prava. Ne mora novinar, koji je sarajlija i nije Hrvat, da piše prema tvojim željama na sarajevskom portalu koji je malo i njegov. ka Sve ti se pobrkalo .................. Da se malo uvazavaju prava i jednih, i drugih i trecih. U duhu te neke unitarne drzave, zar ne? Budalice?

Može to drugačije

.................. Da se malo uvazavaju prava i jednih, i drugih i trecih. U duhu te neke unitarne drzave, zar ne? Budalice? ka Naprotiv, bilo bi pozeljno i takticno! Znači, neki novinar Hrvat treba da piše lahko, mehko, truhlo itd. jer se tako uvažavaju prava jednih, drugih I trećih, drži se unitarni duh, to je poželjno i taktično! Jel to?

HAHA, LOLCHINA, znaci Sarajlija u tebe malim

I još nešto "sarajlijo" nauči onda taj hrvatski jezik kako spada ne. Nauči da se sarajlija, zagrepcanec, beograđanin itd. piše malim slovom. Mooooj Karaklajiću. ka Riječ od tri slova .................. slovom??? :)) Znas sta, sa nepismenima ne komuniciram. :) Over and out.

Over and out

.................. slovom??? :)) Znas sta, sa nepismenima ne komuniciram. :) Over and out. ka HAHA, LOLCHINA, znaci Sarajlija u tebe malim Dakle ipak nemaš problem sa hrvatskim jezikom. Čestitam!!!

Mario

***

Naoružati se do zuba

Pametni Hrvati, šta treba?

/ Najnovije