Kupači izvlačili mrtvog čovjeka iz mora, policajac nije želio pokvasiti hlače

Radiosarajevo.ba
Kupači izvlačili mrtvog čovjeka iz mora, policajac nije želio pokvasiti hlače
Foto: Zadarski.hr / Tragedija na plaži

Muškarac od 73 godine smrtno je stradao jučer poslijepodne na Kraljičinoj plaži u Ninu kod Zadra. Njegova supruga koja ima 70 godina u teškom je stanju vozilom Hitne pomoći prevezena u zadarsku bolnicu.

Tragedija se kako piše Zadarski.hr dogodila nešto prije 16 sati, a prema riječima očevidaca, jednome od supružnika pozlilo u moru, a drugi mu je pritekao u pomoć. Međutim, 73-godišnjak je unatoč pomoći preminuo, dok je njegova supruga u besvjesnom stanju izvučena iz mora.

Policija je obavila uviđaj, a policajac koji je prvi došao na mjesto događaja sve je gledao sa udaljenosti od 50-ak metara. Navodno da ne bi pokvasio uniformu.

"Oni koji su pomagali bili su u kupaćim kostimima, a naš policijski službenik nosi uniformu. Tamo jest plićak, uz to je sve prepuno pijeska i morate razumjeti da u uniformi ne može, ako nije nužno, ulaziti u more, kao ostali kupači", kazao je dežurni poilicajac u OKC-u Zadar.

Očevidci su bili razočarani potezom policajca.

"Svi su se turisti okupili i pomagali, a on je stajao na udaljenosti do pedesetak metara i nije uopće pomagao jer mu je bio problem, morao je proći kroz vodu dubine dvadesetak centimetara i širine desetak metara, a gospodin ne bi smočio cipelice. A trebao je biti prvi da pomogne u oživljavanju, rekao je čovjek koji je napravio fotografije na mjestu događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije