Hrvati u očaju nakon Vučićevog intervjua u Sarajevu: "Dobro nas je popljuvao..."

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OD DUDE

U pravu je za vino...

Haha,

Hrvati u očaju!?!? Koji trash! Zna se tko je u očaju, ali mora mahat repom jer je donio par tisuća upitnih vakcina. Poniženje godine!

Sa srbima ulaziti u bilo kakvu debatu,a da pritom ne polazite od činjenice da su oni genetsko smeće,je gubljenje vremena i promašena prića! Tačka!

.

Hehe

Srbija i Vučić dominiraju u regiji! I sirotinja kao novonastala i samoproglašena nacija koja se nazvala bošnjacima to teško podnose. Ali, koga briga za sirotinjom. Neće dugo!

Ja

zivio Aco. da vidimo sta ce konvertit Zivkovic da ponudi BiH osim mrznje i neprekidnog vracanja u proslost.

Haha

Srbija i Vučić dominiraju u regiji! I sirotinja kao novonastala i samoproglašena nacija koja se nazvala bošnjacima to teško podnose. Ali, koga briga za sirotinjom. Neće dugo! ka Hehe Hehe, nasmijao si me do suza,narocito sto si svojim.komentarom pokazao koliko si neobrazovan jer da si ikada usao u građu istorijskih muzeja znao bi da je nacija Bošnjaci postojala od davnina i prvi pravopis u BiH se zvao Bošnjački.Samo se zabranilo spominjati u doba socijalizma.Otidi malo do istorijskog muzeja BiH pa zamoli da ti daju malo nekih knjiga da se ne provaljujes vise.Kad vec nesto tvrdis da vidis da li je to tako.

kikirez

Posto je Pchkousti poznati strucnjak za vina, normalno da su se Hrvati najedili.

Za HaHa

malo nauci o istoriji Balkna:https://www.in4s.net/popis-iz-1846-godine-2-miliona-643-hiljade-srba-u-hrvatskoj/ do prije par decenija nisti ni postojali kao narod, a sad bi cijelu drzavu za sebe. malo morgen! u Dejtonu ste super prosli - 4 kanotna. zahvalite Aliji. on vas je poveo u rat, pa onda strpao u tih par kantona. medjutim, nije to najludje sto je uradio. onda vas je ubjedio da je cijela BiH vasa. svaka mu cast. iskreno mislim da obadva Zivkovica rade za Srbe, samo vi muslimani jos to niste skontali.

N.G

A uuuu pa ti znaš historiju pa dobro ako se zvao bošnjački jezik što onda uporno zovete bosanski jezik.I znači da u republici srpskoj pravilno zovu jezik i zašto se bunite

N.G

I ko se borio u Kosovskom boju protiv Turaka

Xyz

Pa tako je nekako i milanovic (naravno, s namjerom malo m) odgovorio na pitanje o situaciji u HR a on prica o BIH nicim izazvan. Najobicnije seronje, i jedan i drugi. Imamo i mi nase seronje, da se susjedi/ komsije ne nadju uvrijedjenim.

Gost

Ekipa iz Holiday Ina 93-će odlučila da se Muslimani preimenuju u Bošnjake. Toliko ti je stara nacija.

Da

Bosanski muslimani imaju problem sa svojim identitetom, i zato su tako agresivni i ljubomorni na Srbe i Hrvate.

xyz

Neka vide susjedi kako je kad neki državnik ničim izazvan laprda o nekom trećem. Neka zaustave Milanovića da valja gluposti o BiH, pa tek onda neka se bune.

/ Najnovije