Hladan tuš u Hrvatskoj: Krizni štab potpisao uvođenje novih mjera

0
Radiosarajevo.ba
Hladan tuš u Hrvatskoj: Krizni štab potpisao uvođenje novih mjera
Arhiv / Ilustracija

Štab civilne zaštite Zadarske županije u ponedjeljak je donio odluku, koju je potvrdio Krizni štab Hrvatske, o uvođenju nužne epidemiološke mjere za područje ove županije - zabranu svih vrsta koncerata i sličnih događanja na otvorenim površinama.

S izuzetkom citiranja članaka zakona u Narodnim novinama, saopćenje Stožera prenosimo u cijelosti:

"Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, 05. srpnja 2021., donosi ODLUKU o uvođenju nužne epidemiološke mjere za područje Zadarske županije.

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Zadarske županije uvodi se nužna epidemiološka mjera za područje Zadarske županije.

Nužna mjera iz točke I. ove Odluke je: zabrana održavanja svih vrsta koncerata (živa glazba) i sličnih događanja na otvorenim površinama gdje nije moguće provesti kontrolu prisutnih osoba.

Zadužuju se stožeri jedinica lokalne samouprave za provođenje pojačanog nadzora pridržavanja propisanih epidemioloških mjera.

Nužna epidemiološka mjera iz ove Odluke određuje se u trajanju do 18. srpnja 2021.

Ova Odluka objavit će se u „Narodnim novinama", a stupa na snagu 06. srpnja 2021."

Ovu odluku potpisao je Davor Božinović, načelnik Kriznog štaba u Hrvatskoj, potpredsjednik Vlade Hrvatske i ministar unutarnjih poslova RH.

Odluka će biti na snazi do 18. jula ove godine, a donesena je, poručuju iz Stožera, u dogovoru na sastanku s predstavnicima jedinica lokalne samouprave u zadarskoj županiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije