Grubješić, Šormaz: Pojedinci gledaju na Putina kao na predsjednika Srbije, ne Rusije

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SOS

Srbi dobro znaju da je rusija izvrsila agresiju, ali su rodjeni, zadojeni, krsteni i odgajani tako da ne vole nista sto nije u znaku pravoslavlja. Na zalost ali tako ih uci i SPC, zbog koje su vecinom sve bitke i gubili. Vole i vjeruju putinu, a svi traze ekonomski spas u ne pravoslavnim drzavama, to pokazuje svu dvolicnost i maloumnost tog naroda.

BBB

Srbi su bolestan narod !

SOS i BBB

Vi ste kreteni sa pola mozga. Nije ni cudo. Najgora i najnekarakternija srpska fukara je prodala "veru za veceru' a vi ste im potomci. Kako bi bilo da sve pripadnike Islama zovemo Islamski teroristi? I da vam stalno nabijamo to na nos? A kladim se da gledate ono smece N1 i slicno sa pevaljkama i debilima svih fela. Zalim vas

Vi ste kreteni sa pola mozga. Nije ni cudo. Najgora i najnekarakternija srpska fukara je prodala "veru za veceru' a vi ste im potomci. Kako bi bilo da sve pripadnike Islama zovemo Islamski teroristi? I da vam stalno nabijamo to na nos? A kladim se da gledate ono smece N1 i slicno sa pevaljkama i debilima svih fela. Zalim vas ka SOS i BBB Haj' ne nerviraj se! Budi sretan kao sav normalnan svijet. Večeras su ukrajinski heroji poslali u pakao još jednog putlerovog đenerala... Kako lijepa vijest za kraj dana...Mmmmm... _____Слава Україні, слава героям, смерть ворогу!

/ Najnovije