Građanka BiH pisala Milanoviću: Da li Vam se gade glasovi Bošnjaka Hrvatske?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Dosadni ste

Visegrad

Aha pravit će centralu ali malo sutra. Nikad.

Rus-mir

"Upitala ga je zbog čega se ne odrekne glasova Bošnjaka, Srba, Roma, Albanaca, Jevreja ili drugih građana RH koji se ne izjašnjavaju kao Hrvati a koji glasaju za osobu koja se izjašnjava kao Hrvat?" Ali svi nabrojani SAMI biraju svoje prdstavnike u Parlamentu, ne biraju im ga Hrvati. Neznalico zatucana, to se zove "pozitivna diskriminacija". Drugo, Hrvati su 1 od 3 konstitutivna naroda i birat će svoje predstavnike i po cijenu raspada BiH. Došlo se do ruba i nema dalje...

Rus-mir

I da napomenem onima koji ne znaju: Hrvatska je nacinalna država Hrvata, nositelja suvereniteta. Ostalo su nacionalne manjine. BiH je država 3 naroda i nije nacionalna država ni jednoga naroda u BiH. Dakle, nositelji suvereniteta su sva tri naroda. Iz ovoga možete sve zaključiti sami, ne moram vam ništa više objašnjavati.

Rus-mir

PS2 POdjela suvereniteta između 3 naroda ne ovisi o brojnosti pojedinog naroda, kao što se ponekad čuje od bošnjačke "elite". Suvereni narodi o svemu odlučuju sami, u okviru svih suverenih prava, koja definiraju bilo koji narod. Dakle, u to ulazi, vjerovali ili ne, i pravo do ocjepljenja. To je po međunarodnom pravu, nisam si ja ovo izmislio.

Ivica

Milanoviću,! Nije moguće tražiti DEMOKRATSKO pravao ili Prava za jednu narodnu ili nacionalnu skupinu ( u ovom slučaju Hrvate) a pri tome USKRATITI PRAVO drugoj skupini ili narodu ili bilo kojem građaninu, DA U JEDINSTVENOJ IZBORNOJ JEDINICI, koja se zove FBiH, da potroše svoj glas i daju ga za onog Hrvata, koji ne koketira sa velikosrpskom idejom i KOJI NE RAZBIJA BiH. PRAVO JEDNIH, NEMOGUĆE JE OSTVARITI- USKRAĆIVANJEM PRAVA DRUGIMA. Tu demikraciju PRODAJI u HR ili EU ako možeš a sumnjam da možeš jer tvoje nastojanje, krši sve demokratske norme. JA ĆU UVIJEK, SVOJ GLAS DATI HRVATSKOM ČLANU, koji je za JEDINSTVENU, SUVERENU BiH i u tome me TI i TEBI SLIČNI " demokrati" sa velikohrvatskom idejom NIKADA i NIČIM NEĆETE MOĆI SPRIJEČITI.

Nino

Sjedi novinarko, jedan. Logika nula, zaključivanje još gore. Pojma nemate. Žalosno je što je "svatko" danas novinar. Puno njih je s nekom srednjom školicom, propali studentu ili poslijeratni politički kadar, s upitnim diplomom, koji se dodvorava strankama, u nadi da će dobiti neko mjesto u parlamentu, kao što su im i kolegice Praši, Srba, Marić itd.

/ Najnovije