Govor Zorana Šprajca odjekuje na mrežama: 'Izrael se pokazao kao neugledna teroristička država'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Juka

Da fašisti su to i želimo im puno kristalnih noći.

tuner

bravo za sprajca. bravo

jaca

Izrael je u koncentracionom logoru Gaza u zadnja tri tjedna svoje osvete ubio više od 7.000 civila, žena i djece - više nego što ih je ubijeno u Hrvatskoj tokom rata 90-ih

Istina o pokolju u logorima Sabra i Šatila

Pokolj palestinaca u logoru Sabra i Šatila u režiji ministra Ariela Šarona (nosilac Nobelove nagrade za mir). Za Izrael, očito da pokolj nije ništa novo. IDF je opkolio logor, ali je odlučio ne poslati svoje vojnike unutra. Umjesto toga, poslani su Falangisti. 16. rujna 1982, oko 150 Falangista koje je predvodio Elie Hobeika (poslije bio u Libanonskoj vladi ministar za izbjeglice kao kršćanski kadar) upalo je u logor kako bi navodno razoružali potencijalne palestinske borce, iako nije bilo sigurno ima li ih uopće. Falangisti su u naredna dva dana pročešljali logor i ubili većinom civile, uključujući žene, djecu i starce. Prema palestinskim, ali i izjavama Falangista, mnoge su žrtve osakaćene, silovane ili mučene. Sve to dogodilo se u vidokrugu izraelske osmatračnice u zgradama u okruženju. U svojoj knjizi, izraelski novinar Amnon Kapeliouk procjenio je brojku od 2,000 leševa koje je odnio Crveni križ, te „ugrubo“ između 1,000 i 1,500 ostalih leševa koje su uklonili Falangisti, dakle sveukupno između 3,000 i 3,500 žrtava. Očito da će se za pokolj Palestinaca u Gazi sad akteri promjeniti. Sada će IDF izvesti pokolj Palestinaca, a američka vojska će praviti strateško obezbjeđenje pripadnika IDF-a. Proba ovog čina od strane Izraela je napravljena u prošlom stoljeću u libanonskoj prijestonici. Pokolj Palestinaca u Gazi, po ovom scenariju, već je počeo!

Dva Zorana

Zoran Sprajc u hrvatskoj i Zoran Kesic u srbiji govore sve ono sto moramo znati o ove dvije drzave. Cisti fasizam,ali bogu hvala poput njih dvojice ima jos LJUDI.

Inače

Stanje nacije je satirična emisija. Nema tog Hrvata koji podržava islamiste i.

***

***

Deri

***

21VEK

Treba da se donese Izraelska konvencija o ratovanju u kojoj će pisati da treba pobiti sve agresorske vojnike i verske radikale i civile koji ih podržavaju i.

***

***

SILA

Islam je moćno oružje koje je stvorio vojskovođa pa prorok Muhamed? Simbol Jerusalima je džamija sa zlatnom kupolom Al Aksa, isto ko šta je simbol muslimanskog Istanbula džamija sa četiri minareta Aja Sofija.

Biblija

Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Osmanlije tu Vizantiju, koja je podelila Isusovu Crkvu u 11veku, ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u muslimansku Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Rimski papa je od priznanja Hrišćanstva i prvog pape Siricija 385g nenadvladiv! Islam je spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide da se širi. Neki katolički fratri su pisali u 16 veku, dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

Zoka

Iako su hrvati porijeklom iranci,mnogi su izdali svoju vjeru i sada sluze okupatorima.Zato pozdravljamo hrabre ljude.

Mile

Iako su hrvati porijeklom iranci,mnogi su izdali svoju vjeru i sada sluze okupatorima.Zato pozdravljamo hrabre ljude. ka Zoka Teoriju da su Hrvati poreklom iz Irane je izmislio Pavelić 41g i čak su *****e radile poštanske markice o tome, sve da bi lakše ubijali šizmatike Srbe. A ti se prvo informiši pre nego lupiš, nisi u 91g. Analiza gena je pokazala da Hrvati najviše u Evropi imaju taj stari južnoslovenski gen I2a i samo 0,04% iranskog...

Ma je li

***

Boske

Nisi se oglasio kada su teroristi Hamasa kukavicki upali na skup i oteli ljude ni krive ni duzne. Nisi se oglasio kada su hamasovci zabranili palestincima da izadju iz Gaze i sada su izraelci teroristi. NIKO nije osudio teroriste Hamasa, koji unistavaju svoj narod! Zasto? ka Ma je li Jesili se ti oglašavao svih ovih 75 godina otimanja Palestinske zemlje ,ubijanja i progona Palestinskog naroda .Ne opravdavam HAMAS ali oni su posljedica neliječenih uzroka.

sta drugo ocekivati od USRASE

UBICE JEVREJA SRBA ROMA ZOMBI USRASE KOLJACI DJECE ZENA JEVREJA CIJELIH FAMILIJA VAS JASENOVAC LOGOR SMRTII ubijanje jevreja likvidiranje NEVJERUJ NIKADA MONSTRUMU USRASI

***

***

Borac sa kauča

***

rat nije brat

rat je rat

U.Z.P.fovac

***

/ Najnovije