Regija / Gospodin u tangicama svakodnevno defilira crnogorskim plažama

19. 08. 2019. u 18:33:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 9

Turisti i kupači na crnogorskim plažama svakodnevno viđaju razne bizarne situacije i prizore koji nikog ne ostave ravnodušnim.

Ovog puta, na popularnoj Facebook stranici "Podgorički vremeplov", objavljene su fotografije starijeg gospodina koji u tanga gaćicama šeta crnogorskim plažama i šetalištima.

"Na dnevnoj maršuti Risan, Đenovići, Budva. Vremeplovci šalju fotografije i pozdravljaju gospodina koji obilazi primorje svakodnevno", napisano je na pomenutoj stranici.

Identitet čoveka, kao ni razlog nošenja ovog odevnog predmeta za sada nisu poznati, ali sigurno je to da je postao hit na društvenim mrežama u regionu.

Jedne je nasmijao, drugi mu se čude, a treći ga, pak, opravdavaju i osuđuju one koji su ga pratili i fotografisali.

"Evropa stigla kod nas", "Baš je seksi, mogao je i ovaj džemper da skine", "Ne bih rekla da je ovo za smejanje, ovaj čovek ne deluje normalno", "Ovaj će nas na Evrosongu predstavljati, garant", "A boja? Nije se sunčao ovih dana", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Primjedba na lijepo ponašanje koje se odnosi na to da niko ne bi trebalo da prati drugu osobu na ovakav način i da je sve vrijeme fotografiše, iskazana je u sledećem komentaru:

"Mene zanima, da li ga je dotični pratio celim putem? Ako jeste, mislim da je to sramotno. Mogla sam i ja da fotografišem devojku, koja je, vjerujem, iz neke islamske zemlje i koja se svakodnevno kupa kompletno obučena i pokrivene glave, ali zašto i čemu. Ovo jeste gadno, ali tu su neke službe koje ovo treba da sankcionišu. Bez praćenja i špijunskog fotografisanja. Vi ćete brzo početi i nudiste sa Ade da objavljujete", prenosi Telegraf.rs

NEMA KOMENTARA