Glumac Dragan Bjelogrlić spasio dječaka kome je staklo presjeklo arteriju na ruci

Radiosarajevo.ba
Glumac Dragan Bjelogrlić spasio dječaka kome je staklo presjeklo arteriju na ruci
Foto: Kurir / Dragan Bjelogrlić
Glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić spasio je život jednom dječaku u Vračaju u Srbiji.

Dječaku Lavu (11) staklo sa ulaznih vrata presjeklo je arteriju na ruci, a u pomoć mu je pritekao slavni glumac i reditelj, prenosi Telegraf.

Naime, Lav i njegov brat blizanac Vanja krenuli su u školu iz doma u Ulici Svetozara Markovića. Dječak je ostao da zaključa vrata kada se posjekao toliko da krv nije mogla da se zaustavi.

Razbijeni i crveni komadi stakla spali su sa starih ulaznih vrata koja dijele dvorišnu zgradu od glavne i Lavu su probili ruku.  Nakon15 minuta, Hitna pomoć nije uspijevala da se probije do kafića u kome se drama odvijala.

"Izašla sam ispred kafića gde je Vanja plakao. Rekao mi je da će mu brat umrijeti. Okrenula sam se i videla da na vratima kafića stoje glumci Dragan Bjelogrlić i Gordan Kičić. Istog trena izašla je i doktorka sa Lavom i rekla da više nema vremena", priča Jelena Nikolić bivša učiteljica.

"Dragan je rekao: "Meni ne pada na pamet da čekam Hitnu pomoć, mi dete gubimo." U automobil su ušli Lav, lekarka, neka žena i on", kaže Jelena sa kojom je tada ostao Kičić i pokušavao da utješi Vanju.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije