Twitter / Glumac Branislav Lečić: Šokirala me Milenina priča, djeca su mi išla kod Mike

17. 01. 2021. u 22:06:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 11

Glumica Milena Radulović ispričala je da je Miroslav Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

Osim Milene i nekoliko djevojaka, od kojih su neke maljoletne, prijavilo je policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Aleksić.

Na društvenoj mreži Twitter oglasio se i njen kolega Branislav Lečić: 

“Potpuno me šokirala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali.

Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči”, naveo je Lečić na društvenim mrežama.

Poznati glumac priključio se kolegama koji su podržali Milenu i djevojke koje su takođe prijavile zlostavljanje.

“Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drastično menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor”, naveo je Lečić.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA